nlc.hu
Nyereményjátékok
Budapest Salsa Fesztivál

Budapest Salsa Fesztivál

Június elején különleges csemegében lehet része a népszerű latin zene és tánc, a SALSA megszállottainak. A június 5-én, szombaton a Körcsarnokban megrendezése kerülő Budapest Salsa Fesztivál egy táncest stílusban megrendezett rendezvény lesz, amely műfaj ma még Magyarországon ritkaságnak számít abban, hogy a közönség aktív részvételére számítva, hatalmas táncparkettet biztosít.

A rendezvény főattrakciója a Wayne Gorbea y Salsa Picante nevű, igazi pezsgő, vérforraló latin zenét játszó 10 tagú latin zenekar lesz, egyenesen New Yorkból, akik legalább olyan hírnévvel büszkélkedhetnek a tengerentúlon, mint a kubai Buena Vista Social Club Európában.

A táncest hazai sztárvendége, a Tátrai-Szűcs Latin Duó koncertjén kívül sok más világklasszist is megismerhetnek a rendezvény látogatói, mint például Jhesus Apontét és partnerét, akik a New York Broadway szólótáncosai és Salsa Világbajnokok.

A táncolni már jól tudók a koncertek előtti táncversenyen, az I. Budapest Salsa Open Nyílt Nemzetközi Táncversenyen több stílusban is összemérhetik képességeiket. Ezen kívül a hazai Salsa tánciskolák táncbemutatói is színesítik az estét.

Jegyek a Ticket Expressz jegyirodáiban kaphatók.
2004. június 5. szombat
helyszín: Körcsarnok

További információk és részletes program>>

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top