Nyereményjátékok

Cecília, a jósnõ

Jóslással egy évtizede foglalkozom: Tarot, Lenormand, francia és vetõkártyával, valamint RUNA-kövekkel dolgozom. Minden alkalommal elbûvöl és megigéz a lapokban rejlõ õsi bölcsesség, mely évszázadok óta tanít és segít a mindennapokban.

NYERJ JÓSLÁST CECÍLIÁTÓL! >>






Ha valaki így keresi kérdéseire a választ, fontos tudnia, hogy a kártyák és kövek értelmezik a jelenlegi dolgokat és jelzik az ebből következő, közelgő eseményeket. Úgy kell a jóslatokra tekinteni, hogy azok csak figyelmeztetések: elmondják, mi történik, ha hagyjuk magunkat sodortatni az eseményekkel, sorsunk azonban a saját kezünkben van: mi alakítjuk tudatos döntéseinkkel.

Tapasztalataim szerint a Tarot-jóslás a legnépszerűbb, bár vendégeim közül akad olyan, aki a vetőkártyát részesíti előnyben, így azt is gyakran használom, de jómagam legjobban talán az ún. Lenormand kártyát kedvelem, melyből a híres javasasszony jósolt Napóleonnak és Josephine császárnőnek. A kártya egyes lapjai 2 hónaptól 2 évig jelzik az élet eseményeit. A hagyomány egyébként úgy tartja, hogy a legrégebbi jóskártyák még a 14. században kerültek Indiából a Közel-Keleten át Észak-Afrikába, majd onnan Itáliába, és a távol-keleten azt megelőzően már évszázadok óta használták őket – nagyon ősi bölcsességet rejtenek.


Magamról: Számos alkalommal adtam tanácsot élőben a Sláger Rádióban, készült velem interjú a Juventus Rádióban, többször voltam vendég a Magyar ATV „Csak természetesen” című műsorában, valamint a „Napi 120 perc” c. műsorban. A Kiskegyed, a Sikeres Nők Lapja és a Színes Mai Lap készített velem interjút, az RTL–klub Találkozások című műsorában két alkalommal voltam vendég, az Articsóka étteremben pedig minden hónapban egy exkluzív születésnapi partin jósolok a sztároknak.

Szabadidőmben új kártyakirakásokkal, meghatározásokkal foglalkozom. Szerencsés ember vagyok: hiszek abban, amit csinálok és örömmel teszem. Boldogan átadom tudásomat és megosztom az ősi bölcsességeket Veletek – kérdezzetek!

Jóslás: Tarot, Lenormand és francia kártyából, valamint RUNA-kövekkel.
Tanfolyamok minden kártyából oklevéllel!
Újdonság: KÁVÉZACC-jóslás!


A múltból hozott problémát megoldjuk a jelenben, hogy jövője sikeres legyen!


Személyesen is bárki megkereshet: 06-30-974-3775

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top