Nyereményjátékok

Zsírégetõ torna felsõfokon

Így, a nyár kezdetén, a boltok tele vannak olyan könyvekkel, amelyek hasznos tanácsokat adnak a tekintetben, hogy adjuk le több év alatt ránk rakódott súlyfeleslegünket két hét alatt.




Üdítő kivételnek számítanak azok a komolyabb, és szakmailag megalapozottabb munkák, amelyek inkább a lassabb, tartósabb változást célozzák meg.

Bár a Zsírégető torna felsőfokon című könyv alcíme Erős és gyönyörű test 30 nap alatt, szerencsére nem olyan könyvről van szó, amely arra biztat, hogy amúgy Hűbele Balázs módjára 30 nap alatt megváltoztassuk magunkat.

Ha követjük a tanácsokat, akkor 30 nap alatt igenis megváltoztatjuk életmódunkat, és ez sokkal több sikerrel kecsegtet. Ráadásul a 30 nap alatt tényleg szebbek és karcsúbbak leszünk!

Az első látásra képeskönyvszerű munka valóban könnyen áttekinthetően beszél mindenről, ami a zsírégetéssel összefügg. A gyakorlatok élvezetesek és változatosak. Ha pedig nem tudsz beszerezni minden hozzávalót, nincs pl. gumiasztalod, használd a fantáziádat! Jó szórakozást, eredményes szépülést!

A könyv az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top