nlc.hu
Nyereményjátékok
Sunshine 2004

Sunshine 2004





Újra napfényben fürdőzhetünk, amit nem csak a nyárnak, hanem a Sunshine 2004-nek is köszönhetünk – egyenesen Náksi Attila és Brunner Zsolt stúdiójából. A több platina- és aranylemez tulajdonos DJ / producer páros megjelentette népszerű mixalbum sorozatuk negyedik kiadványát is a Record Express gondozásában.

A lemezen 77 percben huszonnégy hamisítatlan klubslágert hallhatunk mesterien dinamikus mixekben. A Sunshine 2004 érdekessége, hogy négy eredeti Náksi vs. Brunner szerzeményt illetve remixet tartalmaz. A „B–Day, B-Day” a páros saját dala, amelyet Puserdrivernek, a német sztár DJ-nek készítettek Kielben tartott szülinapi partyjára. A DJ Tocadisco „Nobody (Likes The Records That I Play)” című számát és a Limb Biscuit eredetileg rock sláger szerzeményét „Oxigen” címen remixelték a fiúk. Az utóbbi Németországban már óriási sikert aratott Trance Rockers „Behind Blue Eyes” név alatt. A lemez záró akkordja mi más lehetne, mint az „Egy nap van” című elhíresült Náksi vs. Brunner szerzemény. A dalt Pedro Del Mar remixében, „Just One Day” címen hallhatjuk. Ezt a változatot pörgetik olyan külföldi sztár DJ-k is, mint Sunshine Live, Lounge, Klubbingmeg és DJ Shah.







Náksi Attila és Brunner Zsolt
A saját produkciók mellett olyan népszerű előadókkal teszik izgalmassá a szettet mint Benny Benassi, a Groove Coverage, Master Blaster, Pulsedriver és a trance mágusok: Blank & Jones és Tiesto. A lemez elején szinte berobban a Royal Gigolos „California Dreamin’”-jének tech-house változata és ez a lendület jellemzi mindvégig a Sunshine 2004-et. Dallamok csak egy-két kiállásban tűnnek fel a feszes ütemek ellensúlyozására, de nem állítják meg a party zuhatagot, egészen a tizennyolcadik trackig, ahonnan Tiesto „Traffic”-jával kezdődően kellemes trance futamok és dallamok veszik át a szerepet és vezetik le a lemezt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top