nlc.hu
Nyereményjátékok
Kriston Andrea Intim Torna

Kriston Andrea Intim Torna

Nem könnyû manapság nőnek lenni, hiszen azt várjuk magunktól, hogy szemre vonzó nõk legyünk, magunkban viszont férfiakat is megszégyenítõ erõvel rendelkezzünk. Ez a könyv segíthet ebben.

A rohanás, a stressz, a rengeteg munka szervezetünk női erejének gyengülésével járhat. Ez a könyv a nőknek szól (a férfiakért is), életkortól függetlenül. Testünket, lelkünket nőnek kijáró eszközökkel érdemes védenünk, kényeztetnünk. Belső izmaink csak karbantartással őrzik meg erejüket. Nincs az a nő, aki elmondhatja, hogy rejtett testtájain is edzett, ha nem edzi magát. A KRISTON INTIM TORNA egy életre szóló programot nyújt: ha valaki követi útmutatásait, tíz hét alatt 132 százalékos fejlődést érhet el altesti záróizmain. A könyv az arcbőr, a mell fiatalságának megőrzéséhez és a menstruáció örömteli megélésének eléréséhez is jó tanácsokkal szolgál.

A szerző legfőbb célja, hogy segítsen megóvnunk magunkban a NŐT ebben a változó világban.

Az ürítésben, a szexualitásban és a hasi szervek támasztásában szerepet vállaló medencealapi izmok csak megfelelő karbantartás esetén tudják feladatukat ellátni. Tréning hiányában ez az izomterület is elgyengül, melynek következtében megjelenhet az akaratlan vizeletvesztés, kitágulhat a hüvely, a végbél, és megjelenhet az aranyér.

A könyv segítségével mindenki – életkortól függetlenül – megerősítheti a rejtett izmait, növelheti az altest gyulladásokkal szembeni ellenálló erejét, megtanulhatja, miként védje a húgyhólyag, a méh, és a végbél területét a süllyedéstől.

Az Intim torna “mellékhatásaként” a szexuális élet színesedik, örömtelibbé válik és ez nem mellékes, hiszen a párkapcsolatot minden erővel védeni érdemes.

Különösen ajánlott: kismamák felkészülő programjába, szexuális életet élőknek, változókorban, illetve arra való felkészülésre, altesti műtétek előtt, illetve után. A tornához semmilyen eszközre nincs szükség.

Az Intim Torna férfiak számára is ajánlott a szexualitásban résztvevő izmok erősítésére, a potencia növelésére, prosztata műtét után, illetve aranyér esetén.

Kriston Intim Torna
Szerző: Kriston Andrea – Dr. Ruzsonyi Péter
Kiadja: Sanoma Budapest Rt., 2004.
Fogyasztói ár: 2900 Ft

A könyv a Nők Lapja médiatámogatásával jelent meg a Nők Lapja Műhely harmadik kiadványaként.

A könyvet itt rendelheted meg »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top