nlc.hu
Nyereményjátékok
Helen Foster: Méregtelenítõ kúrák

Helen Foster: Méregtelenítõ kúrák

Fáradtnak érzed magad? Minden betegséget azonnal elkapsz? Álmos vagy, de nem alszol jól? Gondjaid mögött nagy eséllyel a szervezetedet terhelõ méreganyagok állnak.




Helen Foster könyve 14 komplett méregtelenítő módszert ajánl azoknak, akik egészségesen és energikusan szeretnének élni mai rohanó világunkban is.

A könyv először is megismertet a leggyakoribb negatív hatásokkal, amelyek a szervezetet érik. Megtudhatjuk, hol és milyen formában találkozunk méreganyagokkal, és mit tesz szervezetünk, hogy megbirkózzon velük. Az is kiderül, hogy hol raktározzuk, és hogyan választjuk ki ezeket, mint ahogy arról is tájékoztatást kapunk, hogy a hagyományos, általánosan ismert méregtelenítő módszerek miért nem hatásosak.

A 14 méregtelenítő kúra közül valószínűleg mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Főleg, ha azt nézzük, hogy valóban sok problémára adnak megoldást. Egyik segít leszokni a dohányzásról, másik energiával tölt fel, vagy éppen megszabadít a túl sok cukor fogyasztásának rossz szokásától. Ezenkívül fogyókúrás módszerekkel is megismerkedhetünk.

Ajánljuk ezt a könyvet mindenkinek, aki kicsit is törődik egészségével, és jól szeretné érezni magát a bőrében. Az ajánlott kúrák segítségével önkínzás nélkül szabadulhatsz meg azoktól a tényezőktől, amelyek eddig a komfortérzeted teljességét akadályozták.

A könyv az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top