nlc.hu
Nyereményjátékok
A fitnesz ünnepe szeptember közepén

A fitnesz ünnepe szeptember közepén

A szeptember nemcsak az utolsó nyári napsugarakkal, az egyre hûvösebbé váló reggelekkel és a sárgulni kezdõ levelekkel jelzi visszavonhatatlan közeledtét, hanem az évek óta ebben az idõpontban megrendezésre kerülõ IFAA Aerobik és Wellness Kongresszus dátumának kitûzésével is.





Idén szeptember 18-19-re gyűjtsd az energiád: az Építők SE sportcsarnoka erre a hétvégére ismét megtelik majd az ország minden tájáról érkező aerobik edzőkkel, fitnesz rajongókkal és kedvenc edzőiket kísérő elszánt vendégekkel. És hogy a fitnesz és aerobik szakma legszínvonalasabb hazai rendezvénye valóban nyarad megkoronázása legyen, arról a szervezők gondoskodnak, nézzük, mi mindennel!

Kipróbálhatod például a Nordic Walking-ot, Fi Emília, a Fitness Company tanárának és presenterének vezetésével. Ez a fantasztikus új edzésmódszer a ragyogó zsírégető tréning, a Power Walking (erőltetett gyaloglás) továbbfejlesztése, ám hogy még izgalmasabb legyen az edzés, ne felejtsd el magadhoz ragadni a speciális síbotokat!

Két vadonatúj trend is ezen a nagyszerű hétvégén debütál hazánkban. Andy Sasse nemzetközi presenter mutatja be a Flexi-Bar-t, amely a kalóriaégetés, a gerincgimnasztika és az erősítő órák kombinációja. Nagy várakozás előzi meg az új eszköz, a BOSU itthoni szereplését is. A félgömb alakú, talpas labdában rejlő lehetőségeket Kárai Orsolya és Kovács Beáta, a Fitness Company tanárai, valamint Anette Alvaredo nemzetközi aerobik presenter és fizikoterapeuta ismerteti majd az újdonságokra éhes vendégekkel.





A hagyományoknak megfelelően nem maradhatsz ki a dance-aerobik legújabb irányzataiból sem. Az afrodance-től a Hip-hop-on át az Aerondance-ig számtalan aerobik és step órán teheted próbára tehetségedet. Ha viszont inkább az állóképességedet és a kitartásodat szeretnéd tesztelni, gyere és vezesd le feszültségeidet Pati Nagy Attila és Kálmán István Aero-kickbox edzésén, vagy akár Gáspár Katalin Kardio Toning óráján, vagy vegyél részt valamelyik profi SpinRacing edzésen. Kis Mónika új lehetőségeket mutat a gerincedzés területén a New Age Gerinc fantázianevű órán, ahol a gerincgimnasztika megszokott gyakorlatait ¾-ed ütemű zenére végezheted.

Az edzések szüneteiben pedig előadásokat hallgathatsz a szakma nagyjaitól: például Kiből válhat profi Personal Trainer, mi haszna van a jó kommunikációnak a fitnesz vállalkozásban, és miként lehet kialakítani a csúcsteljesítményekre hivatott sreamteam-et a fitneszben.

És hogy a nap végén ellazulj, az ősi tradíciók és edzésmódszerek, valamint meditációs technikák is teret kapnak a hétvégén: Power Yoga, Pilates, Body and Mind is szerepel a programkínálatban.





Végül, hogy ne távozz tele aggyal, ám üres kézzel, a szervező Fitness Company minden évben értékes ajándékokkal búcsúzik a vendégektől.
Gyere el, és élvezd ki fenékig azt a hétvégét, amely ezúttal kizárólag a sportról és Rólad szól!

Részletes program és jelentkezés:
www.fitnesscompany.hu
E-mail: fitcom@axelero.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top