nlc.hu
Nyereményjátékok
O-ZONE: DiscO-zone

O-ZONE: DiscO-zone

Az O-Zone mánia egész Európát megfertõzte. A román fiú csapat Dragostea Din Tei dala hónapok óta a magyar rádiók és zenecsatornák egyik legjátszottabb zenéje, és hazai rajongótáboruk is egyre népesebb.




Végre hazánkban is megjelent az év slágergyárosainak kikiáltott sztárcsapat debütáló nagylemeze! A Dragostea Din Tei Európa méretű hódítása után, íme 11 friss dal és ráadásként két átdolgozás. A korong címéhez híven ízelítőt kaphatunk, hogy a három eredeti figura, Arsenie, Dan és Radu hogyan értelmezi újra a diszkó műfajait.

A nyitány a könnyed karneváli hangulatot megidéző de la noche, ringató dallamát hazájukban már befutott sláger, a de ce plang Chitarele feszes ritmusvilága követi. A nagylemez középpontja természetesen az európai toplisták csúcsait ostromló Dragostea Din Tei, azaz Szerelem a hársfa alatt. A nyár kedvenc nótája eredeti román népdal feldolgozás, az örök szerelem himnuszának pop/dance köntösbe öltöztetése.

A három Romániában élő moldáviai fiú, miként is képzeli el a diszkó világát, azt megtudhatjuk tört ütemekre épülő Printe Nori és Numai Tu című nótákból, a lírikus hagvételű Oriunde A Fi, Crede Mar és Nu Ma Las De Limba Nostra vallomásokból, a vérbeli dance himnuszokból mint a Dar Unde Esti és Sabratoarea Nopilor De Vara, valamint az újabb sláger várományos dal, a ’70-es évek csillogását idéző Despre Tine őrültségéből. A Despre Tine méltó utódja az album első, Európát lázba hozó trackjének (Dragostea Din Tei), hiszen Romániában és Európa más országaiban már meghódította a médiát és a közönséget. Folytatódjék az O-zone láz . . .

Arsenie, Dan és Radu bemutatkozó nagylemeze számos európai országban már platinalemez. Zeneileg sokoldalú, a fiúk a dance szinte valamennyi válfajában nagyot alkotnak és a saját képükre formálják. Külön pikantériája a lemeznek, hogy első slágerükhöz híven minden dalukat saját nyelvükön adják elő, amely már szerves része az O-Zone imidzsnek. A sokszínű mégis egységes dallamvilág teszi a DiscO-zone-t 2004 egyik legérdekesebb pop/dance korongjává. Az album megkoronázása a két bónusz Dragostea Din Tei átdolgozás: egy vokális és egy táncparkettre hívogató változat. Kötelező darab!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top