Nyereményjátékok

Ha tél – akkor pihenés

A tél alapjában véve eléggé fárasztó évszak. Egyrészt hideg és sötét van, ami azt jelenti, hogy fokozott energiára van szükséged a napi tevékenységeidhez is.





Ráadásul sok munkahelyen ez az éves csúcs ideje. És akkor nem is beszéltünk arról, hogy az ünnepek, bármilyen kellemesek is, sok feszültséggel járnak.

Ilyenkor aztán igazán jól jön egy jól megszervezett wellness hétvége, ahol két napod van arra, hogy igazán, szakértő kezek és pazar ellátás közepette feltöltődj.

A hőgyészi Apponyi kastély pedig az egyik legjobb helyszín erre. A Tolna megyében található barokk kastély felújítása során nagy gondot fordítottak az épület eredeti szépségének, romantikus hangulatának megőrzésére.

A négycsillagos szállóban a vendégeket fantasztikus finomságokkal várja az étterem. A kényeztetést a masszázsok (hidromasszázs, aromaterápiás masszázs), a helyben talált gyógyvíz, az úszásra is alkalmas uszoda, a szauna, a konditerem és szépségszalon biztosítja.
Ha a szabad levegőt szeretnéd élvezni, lovagolhatsz, vagy kirándulásokat is tehetsz a környék dimbes-dombos tájain. Sőt, télen még szánkózni is elvisznek!






A Wellness Travel iroda azért jött létre, hogy a wellness és egészségturizmust igazán könnyen elérhetővé tegye mindenki számára. A 2003 őszén összeállt csapat azonkívül, hogy bármilyen utat megszervez, repülőjegyet árusít és üdülőprogramokat is forgalmaz, fő céljának éppen az egészségturizmus népszerűsítését tartja.


Már csak azért is, mert ez a fajta kikapcsolódás nem luxus, hanem igazán szükséglete mindenkinek, aki egész évben keményen dolgozik.

Egy ilyen utazás alkalmával igazán meg tudjuk találni a harmóniát testben és lélekben, megszabadulunk stressztől és a méreganyagoktól, így aztán újult erővel kezdhetünk további teendőinkhez.

Nyereményjátékunkban a Wellness Travel felajánl egy 100 ezer Ft értékű wellness hétvégét 2 fő részére a hőgyészi Gróf Apponyi Kastélyszállóban.

A nyeremény 2005. jan. 2 és márc.31. között váltható be.
Az ajándékcsomag az alábbiakat tartalmazza:
• szállás 2 fő részére 2 éjszakára a kastély superior szobájában félpanziós ellátással
• 1 “Relax” nyugtató masszázs
• 1 stresszoldó, méregtelenítő kezelés
• fürdőköntös használata
• térítésmentes parkolás
• az alábbi wellness szolgáltatások korlátlan igénybevétele: gyógyvizes medencék, úszómedence, szaunák, gőzkabin, kondicionáló terem

Ha többet szeretnél tudni a wellnessről, kattints ide»





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top