nlc.hu
Nyereményjátékok
The Sex & The City

The Sex & The City

Hogyan fogja Carrie a pasikat a Szex és New Yorkban? Mire szeret Samantha táncolni? Milyen klubokba jár Miranda és Charlotte? Itt egy igényes válogatáslemez a New York-i party szinglik kedvenceivel!





A The Sex & The City válogatásalbummal kiváló partihangulatot teremthetünk otthon, olyan trendi klubzenékkel, amire aztán minden szingli kedvére rophatja. Az elmúlt hónapok legnagyobb klubsikereit sorakoztatja fel a lemez, mint a friss befutó, Eric Prydz rádiós slágere, a „Call on me” , a ’60-as évek zenéit feldolgozó Royal Gigolos legújabb dala, a „No milk today” vagy a Scooter funk-house stílusú bombasikere, a „Shake That!. Rajtuk kívül a hazánkban már rendszeres vendégnek számító progresszív DJ-páros, a Deep Dish legújabb átirata, a „Flashdance” vagy Dannii Minogue vadiúj közös dala Flower Power-rel – akik egyébként egy saját dallal is képviseltetik magukat ezen az albumon – , a „You won’t forget about me” is helyet kaptak.A két trance DJ-mágus, Tiesto ás ATB legújabb sikerei pedig a műfaj kedvelőinek lehet igazi csemege, melyek elengedhetetlen részesei az igényes party életnek. Tiesto-tól nyáron megjelent szerzői albumának címadó dalát, a Just Be-t, ATB-től pedig egy újabb dallamos, végtelen távolságokat feltáró trance számot, az Ecstasy-t találhatjuk meg ezen a trendi kiadványon.

Parti szinglik számára, akik a Szex és New York után vetik bele magukat az éjszakai életbe, kihagyhatatlan darab a „The Sex & The City” válogatáslemez.


The Sex & The City Cd-n és kazettán csak a Record Expresstől!



Tracklista:

1. Eric Prydz: Call on me
2. Shapeshifters: Lola’s Theme
3. Scooter: Shake That!
4. Royal Gigolos: No milk today
5. Dannii Minogue vs. Flower Power: You won’t forget about me
6. Deep Dish: Flashdance
7. Bellini & Mendonca Do Rio: Magalenha
8. Gadjo: So Many Times
9. DJ Trix: I like you
10. Blue Lagoon: Break my stride
11. Sylver: Love is an angel
12. ATB: Esctasy
13. Tiesto feat. Kirsty Hawkshaw: Just Be
14. Ian Van Dahl: Inspiration
15. Novaspace: Dancing with tears in my eyes 2004
16. Kiss The Funk feat. Sandy B: Back Together
17. Seamus Haji: Last Night A DJ Saved My Life
18. Bini & Martini: Stop
19. Benny Benassi presents The Biz: Love is gonna save us
20. Flower Power: Flower Power


További információk: www.recordexpress.hu 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top