nlc.hu
Nyereményjátékok
Zalakaros – Hotel Karos Spa****

Zalakaros – Hotel Karos Spa****


Zalakaros – Hotel Karos Spa

A nyeremény: 100.000 Ft értékű wellness-csomag 2 fő részére
• 3 éj szállás bőséges büféreggelivel és vacsorával
• relaxáló, klasszikus arc-, nyak- és dekoltázs-masszázs
• kényeztető hát-, nyak- és fejmasszázs
• 1 frissítő testmasszázs
• mennyei aromafürdő
• aroma-testpakolás meditációval
• a szálloda által biztosított szolgáltatások: gyógymedence, élményfürdő,
külső-belső úszómedence, élménymedencék, szaunák, gőzfürdő, frigidárium/
jégkamra, kondicionáló- és fitness terem, gyermekmegőrző, fürdőköpeny
használat,
• változó fitness programok: csoportos reggeli- és vizitorna,
jogging, streching, tartásjavitó torna, szépségápolási tanácsadás, fogászati és szájhigiénés tanácsadás.

A nyeremény 2005. márc. 31-ig váltható be.

Zalakaros – Hotel Karos Spa

Az exkluzív, négycsillag-superior kialakítású, 221 klimatizált szoba (kétágyas, összenyitható, mozgássérültek és allergiások részére is, lakosztály) mindegyikéhez erkély tartozik, a szobák káddal/zuhanyzóval, bidével, hajszárítóval, széffel, telefonnal, műholdas televízióval, rádióval, internet csatlakozással és minibárral felszereltek. A szobák hőmérséklete egyedileg szabályozható.

Spa-, Gyógy- és Egészségcentrum

Saját termálkútból nyert, minősített gyógyhatású termálvízzel a zalakarosi gyógyfürdőkultúra kezeléseit is igénybe vehetik az egészségüket megtartani kívánók. Ezek közé tartozik a szakorvosi vizsgálat és konzultáció, az „egészséges életmód” tanácsadás, a balneo-, hydro-, mechano-, oxigén- és elektroterápia, az inhaláció, a mozgás animáció, a gyógytorna, a speciális pakolások, az orvosi lábápolás és egyéb orvos által rendelt terápiás kezelések.

„Alma” Spa-Wellness Intézet

Termálmedence, élményfürdő, beltéri- és kültéri úszómedence illetve élménymedencék, pezsgőfürdő, szaunák, bioszauna, klasszikus szauna „profiknak”, gőzfürdő, jégbarlang, speciális fürdőmasszázs.

Sportanimáció, kondicionáló és fitness terem, távol-keleti mozgásgyakorlatok, aquagimnasztika, szabadtéri- és teremgimnasztika, egyéni trénerek és wellness edzők irányításával, sportmasszázs. Tenisz (2005. évtől), asztalitenisz, kerékpár, túrázás.

Alternatív masszázsterápia, kozmetikai arc- és testkezelések, thalassoterápia, balneo-esztétikai fürdők, speciális masszázsok, szolárium.

Fodrászat, manikűr

Teljeskörű fogászati ellátás, ingyenes fogászati és szájhigiénés szaktanácsadás, fogkőeltávolítás

További szolgáltatások

• Konferencia- és rendezvény lehetőség
Különböző méretű (290m2, 48m2, 45m2, 30m2) konferencia-, illetve rendezvénytermek korszerű technikai felszereléssel, magánrendezvények céljára is.

• Vendéglátás
Széleskörű magyar és nemzetközi étel-, italkínálat ínyenceknek is, reformkonyha, diétás tanácsadás, kávézó, pool-vitamin hajó, „magtár”, grillkert, beach party lehetőség

• Gyermek- és családbarát szálloda
Gyermekfelügyelet és egyedi gyermekprogramok, animáció és játékszoba, játszótér, élménymedencék, gyermekétlap, gyermekszék, gyermekágy, gyermekkerékpár

• Animációs kínálat
A szállodai programpultnál változatos belső és külső programajánlatokból válogathatnak az érdeklődők

• Hotel Shop

• Mélygarázs, autóápolás a helyszínen, kültéri személyautó- és buszparkoló

A Wellness Travel iroda azért jött létre, hogy a wellness- és egészségturizmust igazán könnyen elérhetővé tegye mindenki számára. A 2003 őszén összeállt csapat azon kívül, hogy bármilyen utat megszervez, repülőjegyet árusít és üdülőprogramokat is forgalmaz, fő céljának éppen az egészségturizmus népszerűsítését tartja.

Már csak azért is, mert ez a fajta kikapcsolódás nem luxus, hanem igazán szükséglete mindenkinek, aki egész évben keményen dolgozik.

Egy ilyen utazás alkalmával igazán meg tudjuk találni a harmóniát testben és lélekben, megszabadulunk a stressztől és a méreganyagoktól, így aztán újult erővel kezdhetünk további teendőinkhez.

A Wellness Travel irodájában több száz wellnwss-ajánlat közül választhatunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top