nlc.hu
Nyereményjátékok
III. Téli Aerobik és Fitness Kongresszus

III. Téli Aerobik és Fitness Kongresszus

Az év elsõ nagyszabású fitness szakmai rendezvényére kerül sor 2005 február 19-én az Építõk SE népligeti sportcsarnokában.





A kongresszus szervezője a Fitness Company-IFAA Hungary, Európa legnagyobb fitness és aerobik iskolája. Négy helyszínen párhuzamosan zajlanak a programok, amelyekre a rendezők nem csak a fitnesst hivatásszerűen űző edzőket és oktatókat várják, hanem mindenkit, aki szívesen töltene egy egész napot sportolással, edzéssel.

A kongresszus során a táncos aerobik órák mellett számos kreatív és izzasztó kondicionáló edzésformát is kipróbálhatnak a résztvevők, ugyanakkor bemutatásra kerülnek a testedzés wellness irányzatát képviselő módszerek is, mint a Pilates vagy a Power Jóga.

Óriási divat a Spinracing, a zenés, csoportos kerékpáros tréning. A kongresszuson hazánk legkiválóbb SpinRacing oktatói külön teremben egész napos továbbképzést vezetnek mindenkinek, aki szeretné kipróbálni ezt a csodálatos edzésmódszert.

Részvételi díjak: Feb. 16-ig 9.000 Ft
Helyszínen 11.000 Ft

További információk: www.fitnesscompany.hu
Tel: 30/9644 779

Jelentkezés: E-mail: fitcom@axelero.hu
Fax: 23/355 914





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top