nlc.hu
Nyereményjátékok
Berlitz

Berlitz

A nyelvi szolgáltatások nemzetközi piacán világhírnevet szerzett Berlitz több mint tizenhárom éve kínálja nyelvi szolgáltatásait Magyarországon.





A Maximilian D. Berlitz által 1878-ban kifejlesztett módszer 127 éves múltra tekint vissza. Hatékonysága és folyamatos továbbfejlesztése lehetővé tette, hogy további 50 országban, 450 nyelvi központban ismertessük meg ezt a tanulási módot ügyfeleinkkel.

A BERLITZ-módszer alapelve igen egyszerű: a tanuló pontosan úgy sajátít el egy idegen nyelvet, ahogyan egykoron az anyanyelvedet – hallás, látás és ismétlés alapján, fordítás nélkül, párbeszédes formában.
A hangsúly azonban első pillanattól kezdve a beszédkészség fejlesztésén van.



Tananyagaink

A BERLITZ által kifejlesztett tanári kézikönyvek és illusztrációs könyvek segítenek abban, hogy oktatóink bevezessék az új szavakat, kifejezéseket. Ezeket az anyagokat videó- és CD-ROM program használatával egészítjük ki. A nyelvtanra külön hangsúlyt fektetünk egyéb feladatok segítségével. A tanulók számára készült tankönyveink az otthoni felkészülést segítik. Mivel óráinkon diákjaink főként a beszédre koncentrálnak, tananyagaink segítik az olvasás, írás, nyelvtan és beszédértés gyakorlását. Ezért javasoljuk tankönyveink, a hozzájuk tartozó hanganyag és a CD-ROM nyelvi programunk rendszeres használatát.




 
2002 szeptemberétől a Berlitz különleges, forradalmian új, innovatív tananyagot kínál angolul tanuló hallgatói számára, amely lehetővé teszi, hogy a nyelvtanulók hatékonyabban érjék el kitűzött kommunikációs céljukat.

A program kiválóan egyesíti az oktatás legújabb vívmányait a Berlitz módszer előnyeivel. Az új program olyan komplex tanulási lehetőség, amely tartalmazza a hallgató valós igényein alapuló tananyagot, a hallgató szintjéhez illeszkedő audio CD-t, CD-ROM multimédiás programot, az AOL Time Warnerrel kooperációban készült különleges magazint valamint az egyedi szolgáltatásként kínált internetes kapcsolódási lehetőséget.




Oktatási formák





Egyéni órák


Személyre szabott program
• a tanuló a tanár kizárólagos figyelmét élvezi
• ő határozza meg a tanulás tempóját és témáját
• az oktatást megelőző nap 14.00 óráig változtatható az óra időpontja
Speciális ajánlatunk: – Total Immersion® napi 12 órában
– Crash Course napi 6-8 órában

Berlitz Charter Egyedi konstrukció cégek számára
• a tanulók állítjáták össze tetszés szerint a csoportot (2-10 fő)
• rugalmas órarend az igények szerint alakítva
• az oktatást megelőző nap 14. 00 óráig változtatható vagy lemondható az óra időpontja


Berlitz kiscsoport




• Ideális megoldás az egyéni és a nagycsoportos oktatási forma között – iskolánkban
• 2-3, azonos tudásszintű hallgató intenzíven tanul együtt
• a hallgatók beszédaránya magas
• beszédtémák egyéni kiválasztása
• rugalmas időbeosztás

Berlitz csoport
• Oktatás 5-7 fővel
• a hallgatók tudásszintje közel azonos
• ideális szerep- és szituációs játékok használatára
• jó felkészülési lehetőség a mindennapi beszédhelyzetekre








A Berlitz Kids – módszerrel a gyerekek úgy sajátítják el az idegen nyelvet, ahogyan az anyanyelvüket tanulták: hallás, látás és ismétlés alapján, fordítás nélkül, párbeszédes formában. Az első szavakat játékok, énekek és képek segítségével tanulják anyanyelvű és anyanyelvi szintű tanároktól.

A Berlitz Kids oktatása három korcsoportban történik








Sesame English 4-7 éveseknek


English Beat 8-12 éveseknek


Berlitz Junior 13-15 éveseknek

Kids Camp



Bármely más tanulási folyamathoz hasonlóan a nyelvtanulás is nagy időbeli és pénzbeli befektetést és elszántságot igényel. Mi két döntő előfeltételt biztosítunk, amely hozzásegíti a motivált és célirányos tanuláshoz: testre szabott nyelvi program + időbeli rugalmasság.


 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top