nlc.hu
Nyereményjátékok
OTTO – Divatzóna 2005

OTTO – Divatzóna 2005

Hogy a tavasz ne érjen felkészületlenül, a legfõbb ideje, hogy felújítsd ruhatáradat aktuális modelljeinkkel. Tekintsd meg, mit ajánl neked az OTTO!





A tavasz slágerszíne a rózsaszín

Köszöntsd a tavaszt az OTTO legújabb rózsaszín modelljeivel! A pasztel rózsaszín a meghatározó az idén tavasszal. Öltözz talpig rózsaszínbe, de akár kombinálhatod feketével, vagy fehérrel.






A csíkos a trendi


Használd ki a csíkok varázsát alakod tökéletesítéséhez! A függőleges, keskenyebb csíkok láthatóan karcsúsítanak, míg a vízszintes csíkozás telíti az alakot. A függőleges csíkos ruhadarab, és egy magassarkú kombinációja az alacsonyabb termetű hölgyek alakját megnyújtják. Tavaszi Divatzóna katalógusunkban megtekintheted legújabb modelljeinket minden méretben.






Az idei év slágerei a mintás, nyomott anyagok

Virágok, csíkok, kockák, feliratok tarkítják a legújabb modelleket. Kombináld a csíkosat a kockással, a pöttyöset a virágossal. Párosítsd a szokásostól eltérően az egyes darabokat! Eszedbe jutnak olyan kombinációk, amelyeket korábban a világért sem vettél volna fel? Akkor most valósítsd meg! Válassz nem mindennapi ajánlatunkból!


Fehérnemű – kényelmes és szexi!

Vásárláskor ne feledkezz el a fehérneműről sem! Ha a sportos viseletet részesíted előnyben, válassz élénk, színes modelljeinkből. Amennyiben a kihívóbb darabokat kedveled, akkor kedvedre válogathatsz csipkés modelljeinkből!






Fürdőruhák – exkluzív kollekció

Te is az utolsó pillanatra hagyod a fürdőruha kiválasztását a szabadságod előtt? Tekintsd meg az OTTO legújabb exkluzív modelljeit, és az idén biztosan másképpen lesz. Kínálatunkban megtalálod a legújabb divat színeit és fazonjait.






Az interneten történő vásárlás számtalan előnnyel jár!

Vásárlóinkat az idei év folyamán számtalan újdonsággal lepjük meg honlapunkon.

Nyitólapunkon vásárlóink hetente speciális árengedményekkel találkozhatnak. Látogasd rendszeresen oldalainkat! Amennyiben nem próbáltad még a vásárlás ezen kényelmes módját, ne késlekedj tovább, biztosak vagyunk benne, hogy nem fogsz csalódni!

Vásárlóinkat rendszeresen értesítjük a legújabb OTTO divatújdonságokról. Hetente rendszeresen készítünk egy mellékletet aktuális ajánlatunkhoz.
A www.otto.hu rendszeres látogatói otthon vannak a divat világában.

OTTO az én világom
www.otto.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top