nlc.hu
Nyereményjátékok
Trim24Seven – A formabontó fogyókúra

Trim24Seven – A formabontó fogyókúra

A Trim24Seven folyamatosan csökkenti az étvágyad, emellett fokozza az anyagcserét, és zsírégetõ hatást fejt ki, oly módon, hogy az összes természetes alkotóelemet a tapaszon keresztül juttatja be a szervezetedbe.





“Mivel hasonló módszerrel még nem találkoztam, nagy várakozással kezdtem el a kúrát. Az általam korábban megismert, szájon át bevehető fogyasztószerek azért bizonyultak hatástalannak, mert hatóanyagaik a gyomorba, a belekbe vagy a májba kerülve jórészt semlegesítődnek. Ezzel szemben az egészséges életmód pártolójaként és követőjeként az győzött meg leginkább Trim24Seven fogyasztó tapasz előnyeiről, hogy alkalmazásával a bőrön át felszívódó hatóanyagok egyből a véráramba kerülve fejtik ki hatásukat, emiatt nem terhelik a létfontosságú szerveket.

Alapvetően tehát bíztam a módszer hatékonyságában, ám az eredmény jócskán felülmúlta a várakozásaimat. Egy hónap alatt négy kilót fogytam bármiféle megerőltetés vagy lelki feszültség nélkül. Hihetetlen! Napközben lényegében megszűnik az éhségérzetem, emiatt gond nélkül beérem kevesebb étellel is. Ezek után kíváncsi vagyok, hogy ebben a hónapban vajon hány kilótól szabadulok meg ilyen módon!

Meg vagyok győződve arról, hogy a szép alak, a jó megjelenés nem kiváltság, hanem olyan sajátos ismertetőjegy, melyet folyamatos törődéssel lehet csupán megőrizni. A Trim24Seven fogyasztótapasz alkalmazásával egy egyszerű, ám rendkívül hatékony módszer kínálkozik minderre. Az a tudat, hogy semmit nem kell takargatnom, igazán felszabadulttá tesz a színpadon és a magánéletben egyaránt.”


Zsadon Andrea
operettprimadonna






A Trim24Seven fogyasztó tapasz egy folyamatos étvágycsökkentő, amely természetes tengeri moszat kivonatot (fucus vesiculosus) bocsát ki egy a testre helyezett tapaszon keresztül. Ez az anyag Keleten már évszázadok óta ismert, a többletzsír lefogyasztására használják. Az egyéb összetevői közül a lecitin a zsír leépítésére, a koleszterol a testsúly elosztására szolgál, míg a sokak által ismert L-carnitine a zsírsavak anyagcseréjét szabályozza. Emellett a cink, pyruvate, yerba mate, lenmagolaj és cink citrát keveréke elősegíti a kalóriaszegény diétát.

A Trim24Seven fogyasztó tapasz egy havi mennyiséget tartalmazó, 30 db-os kiszerelésben rendelhető meg. Egy-egy tapasz a nap 24 órájában fejti ki hatását, így a kezelés éjszaka, az alvás ideje alatt is folytatható. A terméket az EU-ban sikerrel tesztelték klinikai körülmények között, melynek köszönhetően immár nyolc országban nagy megelégedettséggel használják a fogyni vágyók. A Trim24Seven fogyasztó tapasz nem gyógyszer, hanem egy olyan természetes segédeszköz, ami valóban támaszod lehet a fogyókúrában – így észre sem veszed, ha éhes vagy, csak azt, ahogy a kilók olvadnak le rólad!

A terméket megvásárolhatod a www.fogyasztotapasz.hu vagy a www.sunimex.hu oldalakon, bővebb információért pedig a 06 1 450-5007-es telefonszámon, illetve az info@sunimex.hu e-mail címen fordulhatsz szakértőinkhez.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top