nlc.hu
Nyereményjátékok
Szerelmünk lapjai

Szerelmünk lapjai

Végtelen, holtig tartó, igaz szerelem. Talán kicsit mesebelinek tûnik, de melyik nõ ne álmodozna errõl?




Aki szereti a szerelmes történeteket, a lenyűgöző képeket és a gyönyörű zenét, annak igazán kellemes élményt nyújt a Szerelmünk lapjai című film, mely az azonos című Nicholas Sparks könyv alapján készült. Amerikában a könyv bestseller lett, és az utóbbi évek legszebb szerelmi történeteként emlegetik. A cselekmény Nick Cassavetes rendezőt is megihlette, így mesés képekkel és romantikus zenével teli filmet vitt a vászonra, melyet március 1-jétől megtekinthetünk DVD-n a Warner Home Video kiadásában.

Egy szerelmespár, Allie és Noah történetét követhetjük nyomon, akik még a második világháború előtt, egészen fiatalon találnak egymásra. Úgy tűnik, senki és semmi nem választhatja el a szerelmeseket, ám a társadalmi különbségek, a lány gazdag családja és a hamarosan kitörő háború a fiatal pár ellen ármánykodik.

Évek múlva azonban ismét összehozza őket a sors, ekkor a lány viszont már más férfi menyasszonya. Vajon kit választ a lány? Szívére hallgat és fiatalkori szerelméhez tér vissza, vagy társadalmi rangjának megfelelő vőlegényéhez megy feleségül?

Lángoló szerelmük történetét egy az idő által megviselt napló őrzi, melyet a film kerettörténeteként egy idős úr olvas fel egy kedves, idős hölgynek. Kik lehetnek ők? Ha kíváncsiak rá, mindenképp nézd meg a filmet és megfejtheted a titkot.





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top