nlc.hu
Nyereményjátékok
PHABEL francia szépségtapaszok – a bõr fiatalságának garanciái

PHABEL francia szépségtapaszok – a bõr fiatalságának garanciái

A mûvészvilág képviselõi kiemelt figyelmet fordítanak a megjelenésükre, hiszen állandóan az érdeklõdés középpontjában állnak. Egyre a hatékonyabb és megbízhatóbb készítmények után kutatva nem véletlen, hogy õk azok, akik szeretik kipróbálni a legújabb szépségápoló szereket. Így van ezzel Zsadon Andrea, operettprimadonna is.





Nekem a közönség a legfőbb kritikusom. A színpadot övező reflektorfényben sokrétű elvárásoknak kell megfelelnem. Hosszú pályafutásom során megtanultam, hogy a siker zálogaként, a megkövetelt szakmai alázat mellett fokozottan kell ügyelnem a megjelenésemre is. Nyilvános szerepléseim alkalmával sokan kérdezik tőlem, mi a titkom, mit kezdek a múló idő megannyi apró jelével. Én sem vagyok varázsló, de a legjobb módszert alkalmazom, melynek segítségével megőrizhető a bőröm üdesége és feszessége. A kozmetikusom előzetes véleményét kikérve ezért választottam a francia szépségiparban mostanra egyedülálló nevet szerzett Phabel cég immár itthon is kapható termékeit.

A Hydra Patch – hidratáló tapasz a szem alatti táskákat szünteti meg, emellett felfrissíti és hidratálja a bőrt. A hatékonyságán magam is meglepődtem, egyúttal örömmel nyugtázom, hogy a munkámmal együtt járó zaklatott életmód ellenére minden reggel jóleső érzéssel lépek a tükör elé az arcom természetes frissességét látván.





A Hydra Patch – speciális dekoltázs hidratáló tapasz növényi kivonatok, vitaminok és gyógyiszap hatóanyagok segítségével fejti ki hidratáló és bőrfeszítő hatását. A kúra eredménye már néhány kezelés után is szembeötlő.

A szem és száj környéki ráncok semlegesítése érdekében a Radical Patch – ránckisimító tapaszt használom, és jó szívvel ajánlom mindenkinek! A vitaminoknak köszönhető öregedést gátló hatása mellett energiával tölti fel, és táplálja a bőrt. Meg vagyok győződve arról, hogy nekünk, nőknek az életkor nem szabhat határt a szépségápolás tekintetében. Ennyi luxus mindig, mindenkinek jár. A szépség ugyanis nem kiváltság, hanem olyan adottság, melynek fenntartása folyamatos törődést igényel. Az előbb említett termékek épp ezt az igényt elégítik ki. Az a tudat, hogy semmit nem kell takargatnom, pozitívan befolyásolja közérzetemet, és igazán felszabadulttá tesz a színpadon és a magánéletben egyaránt.






Hydra Patch – Hidratáló tapasz





A szem alatti táskák megszüntetésére

• Kisimítja a szem alatti bőrt (hamamelis, fekete áfonya)
• Újrastrukturálja a bőrt (citrus cramlis, B5 vitamin)
• Felfrissít és hidratál (tárnics)
• Aktiválja a mikro-keringést (gingko, búzavirág)
• 20-30 perces használat
• Kúraszerűen is alkalmazható

Radical Patch – Ránckisimító tapasz





A szem és a száj környékére
A-C-E vitaminnal és papaya kivonattal

• Antioxidáns és öregedést gátló hatás (A, C, E vitamin)
• Energiával tölti fel és táplálja a bőrt (papaya kivonat)
• 6-8 órás kezelés
• Egész éjszakára bőrön hagyható
• Kúraszerűen is alkalmazható

Hydrapatch – Speciális dekoltázs hidratáló tapasz







Hat a ráncok, a megereszkedett bőr és a bőr nedvességhiányával szemben

• Hidratáló és bőrfeszítő hatás
• Növényi kivonatok, vitaminok és gyógyiszap hatóanyagok
• 30 perces kezelés
• Kúraszerűen is alkalmazható




 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


A Phabel francia szépségtapaszok áprilistól megvásárolhatók a gyógyszertárakban és a gyógynövény szaküzletekben, illetve megrendelhetők a www.sunimex.hu oldalon. A termékekkel kapcsolatban a 06 1 450-5007-es telefonszámon, illetve az info@sunimex.hu e-mail címen fordulhatsz bővebb felvilágosításért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top