nlc.hu
Nyereményjátékok
Van megoldás a bõrgondokra!

Van megoldás a bõrgondokra!

Pikkelysömör, ekcéma, dermatitis, csalánkiütés, herpesz, akne és csípés mind kimagaslóan eredményesen kezelhetõ az Itch Stopper™ speciális amerikai készülékcsaláddal!

Az ITCH STOPPER™ LD és SM speciális amerikai thermoterápiás készülékek új esélyt adnak a psorasisos és ekcémás betegeknek, hogy szteroidok adagolása nélkül elérjék és fenntartsák a tünetmentes állapotot.
A bőr felszíne alatt az allergéneket és toxinokat lebontják, a hisztamin termelődése leáll. A viszketés azonnal megszűnik, a bőrgondok a betegség jellegétől függően 2-8 hét alatt rendeződnek, addig napi kezelés szükséges, majd a tünetmentes állapot fenntartása miatt heti rendszerességgel használni kell a készüléket.






Az LD modell kúraszerű használatakor a hisztaminszint alacsonyan tartásával az akut ekcéma 2 hét, a krónikus ekcéma és a pikkelysömör 2 hónap alatt tünetmentessé válik. Eredményesen használható urticaria (csalánkiütés) és dermatitis (bőrgyulladás) esetében is. Hajas fejbőrön is alkalmazható a kezelés.

Gyermeknél 1 hónapos kortól alkalmazható a készülék.





Az SM modell méreténél fogva csak herpesz, pattanás kialakulásának megelőzésére, gyors megszüntetésére, rovarcsípés kezelésére alkalmas.
A kezelésnek ellenjavallata, mellékhatása nincs. Széleskörűen alkalmazzák Németországban, Japánban és az USA-ban.


Az Országos Kórház- és Orvostechnikai Intézet által minősített, klinikailag tesztelt termék.


 „Az összesített eredményességi arány 91,4 %”- egy klinikai teszt eredménye.
„ Évek óta először tudtam nyugodtan aludni, mert nem viszketett a bőröm”- egy pikkelysömörös beteg véleménye.
„ Ekcéma, csalánkiütés, herpesz, rovarcsípés kezelésére használva a viszketés kb. fél perc alatt megszűnt. A herpesz kifejlődését megakadályozta, azt gyorsan eltütette”- dr. P.K. gyermekorvos.



Kizárólagos importőr és forgalmazó: SAX Kft. 1162 Budapest, Cserhida u. 8.
Telefon és fax: (1) 409-3643. Bővebb információ: www.saxmed.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top