nlc.hu
Nyereményjátékok
Arena 2000 Kiadó

Arena 2000 Kiadó

Az




Arena 2000 Kiadó jóvoltából

2-6 éves korosztály





Mosolyogj, Mimi!

Katt-katt! Mimi minden barátjáról készít egy fotót, de őt ki fogja lefényképezni? Emeld fel a fület, és megtudod… Mosolyogj, Mimi! A Micimackó könyvkiadójának, a Walker Booksnak közkedvelt, Magyarországon nem ismert figurája Maisy, az egér, aki a világ 25 országa után hozzánk is eljutott – Mimi néven. A Mimi-könyvek első kötete az 1-3 éves korosztálynak lesz nagy kedvence.






Hol lakik Mimi?

A Mimi-sorozat legújabb része 1-4 éves gyerekek részére. Figyeld a jeleket, és emeld fel a könyv lapjain található füleket, hogy megtaláld Mimit, az egeret. Csokornyakkendő, festmény, könyvek, autó – itt lakik Mimi? Ismerd meg Mimi barátait is: Cirillt, a mókust; Tallulát, a kiscsibét; Oszkárt, a struccot; Krokit, a krokodilt; Kormost, a kis fekete macskát.






Nagymadár és Kismadár

Minden gyerek szeretne mielőbb nagyra nőni – nem volt ez másképp Kismadárral sem, aki túl kicsinek érezte magát ahhoz, hogy megtehesse mindazt, amire Nagymadár képes. De addig-addig próbálkozott, míg végül sikerrel járt… Ez a mulatságos mozgókönyv megérteti a kis olvasókkal, hogy igazából a kitartás számít. A könyv végén színes, 150 cm hosszú magasságmérce található, amellyel nyomon követhetjük, hogyan növekszik Kismadár!







6-9 éves korosztály

Az emberek

Lehet, hogy a hajad egyenes szálú és a szemed barna, a legjobb barátod haja viszont szőke és göndör, a szeme pedig kék. Az is lehet, hogy vannak szemüveges barátaid, meg szeplősek, sőt szeplős-szemüvegesek is! Az emberek mindenféle formájúak, méretűek és színűek lehetnek, és a legkülönfélébb dolgok érdekelhetik őket, sokféle dolgot szerethetnek…






A vallások


Az emberek sokféle hitet gyakorolnak, különböző öltözéket viselnek, és különböző helyeken, sokféle formában tisztelik istenüket. Ez a szép ablakos könyv a nyitott gondolkodás, melegség és megértés jegyében a legkülönbözőbb vallású gyerekek istenhitét és vallásos viseletét ismerteti meg kis magyar olvasóival, és hozza közel hozzájuk különböző kultúrájú társaikat.



9-12 éves korosztály






Kőzetek – könyv CD-vel

A könyv izgalmas felfedezőútra hív – elárulja, hogyan olvashatjuk ki az őskövületekből a Föld történetét. Megtudhatjuk, hogy a természeti erők hatására milyen átalakulások zajlanak a föld belsejében és felszínen. A Kőzet- és ásványkalauz részben rendszerbe foglalva ismerhetjük meg a kőzeteket, ásványokat és fosszíliákat. Végigkísérhetjük az utat, míg egy ásvány ékszerré változik. A könyvhöz kapcsolódó mini CD-n 100 olyan háttérképnek is alkalmas illusztráció található, amely a témához kapcsolódik. A sorozat várható további kötetei: Dinoszauruszok, Rovarok, Időjárás, Föld, Világűr





Kígyók és egyéb hüllők

E könyv lapjain rengeteg fontos és hasznos tudnivaló olvasható a kígyókról és egyéb hüllőkről, a krokodiloktól a teknősökig. A bevezető rész megmagyarázza, mik a hüllők, és milyen a világuk. A következő két fejezet alaposabban is bemutatja e csodás teremtményeket: a csoportosításukat és az életmódjukat: hogyan táplálkoznak, hogyan védekeznek, hogyan találnak párt… A Hüllőkalauz részben pedig több mint 100 kígyóról és más hüllőről található kép és leírás. A könyvhöz kapcsolódó mini CD-n 100 olyan, háttérképnek is alkalmas illusztráció található, amely a témához kapcsolódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top