nlc.hu
Nyereményjátékok
Park Kiadó

Park Kiadó

A Park Kiadó jóvoltából






6-9 éves korosztály


Enciklopédia gyermekeknek

Általános iskolásoknak készült, a hétköznapi dolgokat és fontosabb fogalmakat egy-egy téma köré csoportosítva, egyszerű nyelven és vidám rajzokkal magyarázza.








Földrajzi kisenciklopédia

Otthonunk, a földgolyó átfogó bemutatását kínálja minden érdeklődő diáknak ez a könyv. Áttekinti a Föld fejlődéstörténetét, kőzeteit és ásványait, hegyeit és vizeit, az időjárás és az éghajlat összefüggéseit. A legtávolabbi földrészeket is közel hozza olvasójához állat- és növényvilágukkal, lakosságukkal, gazdasági életükkel együtt. Naprakész világatlasz, bőséges adattár, kislexikon és könnyen kezelhető mutatórendszer teszi teljessé a földrajzi ismeretek e kincsestárát.






9-12 éves korosztály

Buddhizmus (Szemanú sorozat)

Íme, egy izgalmas és részletes útmutató mindazoknak, akik érdeklődnek a buddhista világnézet, szertartások és kultúra iránt. Buddha és követőinek történetét és a világ népeire gyakorolt hatását gyönyörű műtárgyak, kéziratok és fényképek mesélik el, így az olvasó valódi „szemtanúként” ismeri meg a buddhizmus világát.






Iszlám (Szemtanú sorozat)


Ki volt Mohamed próféta? Miért böjtölnek a muszlimok? Mi történt a bagdadi Bölcsesség Házában? Mi a különbség a szunnita és a síita muszlimok között? Mindezekre és még sok minden másra választ kaphatunk a Szemtanú sorozat Iszlám kötetéből. Megérthetjük, miért fontos a Ramadán, miért fordulnak Mekka felé a muszlimok, megismerhetjük az iszlám törvényeit és a vallás sokrétűségét. Járjuk végig a hagyományos kereskedelmi útvonalakat Ibn Battutával és a többi nagy utazóval, hogy nyomon követhessük a fűszerek és a könyvek árucseréjét. A gazdag, lebilincselő kötet az iszlám minden titkát felfedi: a klasszikus iszlám kultúrától az ünnepeken át a családi életig.





Cápák (Szemtanú sorozat )

Fedezzük fel a cápák lenyűgözően változatos világát – ismerjük meg kialakulásukat, viselkedésüket és titokzatos víz alatti életüket!








www.parkkiado.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top