nlc.hu
Nyereményjátékok
NaturMed Hotel Carbona

NaturMed Hotel Carbona

A négycsillagos NaturMed Hotel Carbona**** gyógy –és wellness szálloda Hévíz város szívében, egy 4,6 hektáros arborétumszerû parkban helyezkedik el, a tófürdõtõl mintegy 500 méterre. A szálloda egyedülálló kínálataival és a szolgáltatások széles skálájával várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.







 


261 szoba – melyek között apartmanok, nemdohányzó, illetve allergiás és mozgássérült vendégek számára speciálisan berendezett szobák és egy luxus színvonalú elnöki lakosztály – szolgálja a vendégek legkülönfélébb igényeit. Az erkélyes szobák egyénileg szabályozható klímával, TV-vel, telefonnal, rádióval, szobai széffel, fürdőköpennyel, hajszárítóval felszereltek.


A római korok hangulatát idéző Szent Kristóf termálfürdő, a hévízi gyógyvíz összetételével megegyező, saját kútforrásból táplálkozó termálvízével







nagymértékben elősegíti a mozgásszervi megbetegedések gyógyulási folyamatát. Több száz éves orvosi tapasztalatokra épülő balneoterápiás illetve egyéb kezelések kombinálásával komplex 1-2-3 hetes kúrát ajánlunk vendégeink részére, akik a reumatológus szakorvosi vizsgálat során egyénre szabott kúraprogramot kapnak. A szálloda a fürdőhelyen levő összes gyógykezelést tudja nyújtani, így a víz alatti masszázs, a súlyfürdő, fluor-, kén és iszappakolások, galvánfürdő, ionozon, elektroterápia és a különféle masszázsfajták mind a vendégek egészségi állapotának javulását eredményezik, illetve a betegségek kialakulását is megelőzik.


 
Hamarosan elkészül a szálloda új terápiás részlege, ahol vendégeink a masszázs-szolgáltatásokat külön helységekben élvezhetik majd átadva magukat a teljes testi-lelki-szellemi kikapcsolódás örömének. Új szolgáltatásként indítjuk június elejétől a Thai masszázst.





A hagyományos kezelések mellett nagy hangsúlyt kapnak a wellness- vital kezelések, mint például a kényeztető aroma- és fényterápiás fürdő, gyógynövényes pakolások, Kneipp-kezelések, különböző lazító masszázsok, méregtelenítő és böjti kúrák.

Legújabb, 2004-ben bevezetett termékünk a Thalasso terápia. A Thalassoterápia olyan kezeléseket jelent, melyekhez gyógyító és ápoló hatású tengeri anyagokat, algákat és iszapot használnak fel. Palettánkon szerepelnek különféle tengervízes fürdők, pakolások, komplett kezelésprogramok, melyek segítségével pótolhatjuk a szervezetünk számára nélkülözhetetlen ásványi anyagokat és nyomelemeket. A legkülönfélébb kezelésprogramok, mint a salaktalanító, karcsúsító illetve fogyasztó program is vendégeink rendelkezésére állnak.





A mediterrán hangulatú szabadtéri élményfürdő napozóteraszával és grillkertjével kellemes felüdülést és könnyed kikapcsolódást ígér minden korosztály számára. Különböző nyak-, és hátmasszírozók, masszázságyak, pezsgőfürdők biztosítják a teljes felfrissülést. A legkisebbeket csúszdával felszerelt gyermekpancsoló és játszótér várja.

Az élményfürdő közvetlen szomszédságában található az impozáns méretű 25 méter hosszú fedett sportuszoda, ahol szolárium, szauna, gőzfürdő, aromakamra, illetve tepidárium, hidegvizes merülőmedence és pihenőterem biztosítja a teljes ellazulást. Külön említést érdemel az országos viszonylatban is egyedülálló wellness-medence, amelyben különböző masszázsfúvókák által az egész test átmaszírozható.





Az aktív pihenést kedvelők részére is adottak a lehetőségek. Kondicionáló tornák, keleti mozgásterápiák, szervezett gyalogtúrák és kerékpáros kirándulások, valamint fitness-terem, és 2 salakos teniszpálya várja a mozgás szerelmeseit. A szellemi és testi harmónia megteremtését meditációs és relaxációs programok segítik
A szálloda szépségfarmján hatékony arc- és testkezelések, a legkülönfélébb cellulit terápiás módszerek, manikűr, pedikűr, fodrász szalon, és szolárium várja a szépülni vágyókat.

A gyógyászati kezelések és wellness programok mellett nem feledkezhetünk meg a helyes táplálkozás fontosságáról sem. A légkondicionált Attila étterem gazdag büféválasztékával egyaránt kínál nemzetközi, vegetáriánus, diétás, és reformételeket, valamint a világhírű magyar konyha ételspecialitásait is.

Egészségére…





Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top