nlc.hu
Nyereményjátékok
Adjuk a bõrnek azt, amire szüksége van…

Adjuk a bõrnek azt, amire szüksége van…

A bõrünk folyamatos védelemre és ápolásra szorul. Tudom, hogy ezt már mindenki tudja, hiszen évek óta mást sem szajkóznak mindenhol.






Nagyon fontos a bőrünket megóvni a káros hatásoktól, szennyeződésektől. Mégis azt hiszem, hogy sokan elveszünk a rengeteg információ között. Állandó kérdés, hogy mégis melyik legyen az a készítmény, amely pontosan azt adja a bőrünknek, amire szüksége van?

Az Orion Pharma több mint 50 éve fejlesztette ki és gyártotta le a világ első hidratáló krémjét. Bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztette ki, gyógyszeripari precizitással és tisztasággal gyártotta, és ma is gyártja a hidratáló krémcsaládot. Ez egy nem elhanyagolható tény. Érdemes tehát megnézned a palettájukat.


 


 A honlapot böngészve, www.orionpharma.hu/borapolas/, te is találsz olyan készítményt, amely megoldást kínál a bőrödre. Persze nem árt, ha tudod azt is, csak olyan alapanyag található meg minden egyes Orion Pharma készítményben, ami a leírásban is szerepel.








Van azonban egy olyan hidratáló krém is, amely egyedülálló a maga nemében. A Bevita az Orion Pharma által kifejlesztett, új generációjú dexpanthenol és ceramid alapú gélkrém, amelyet kisebb bőrsérülések kezelésére fejlesztettek ki. Dexpanthenol tartalma B-vitaminná alaku át, így fokozva a bőröd rugalmasságát, ezzel is felgyorsítva a gyógyulást. A ceramid tartalma pedig növeli a bőröd nedvkötő képességét, valamint a dexpanthenol felszívódását. A két komponens hatása összeadódik.

Mivel a bőrproblémák nyáron más jellegűek, mint a többi időszakban, érdemes odafigyelned a napozásra, valamint a napozás utáni bőrápolásra. A magas hőmérséklet kisebb fertőzéseket okozhat, bőröd leéghet, az epilálás után is sokkal érzékenyebb lehet. A Bevita egy olyan krém, amit bedobhatsz a strandszatyorba, hogy mindig kéznél legyen.


Az Orion Pharma termékeit kizárólag gyógyszertárakban keresd!

A többi termékről bővebb információt itt olvashatsz»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top