nlc.hu
Nyereményjátékok
Bemutatkozik az Alpine Pro

Bemutatkozik az Alpine Pro

A csehek kedvelik és komolyan veszik a sportot, sõt úgy tûnik, mindent, amit csinálnak. Az ottani nagy túrázó-, és hegymászó hagyományokból eredõ professzionalizmus és tudás ihlették meg azt a két fiatal fiatalembert, akik Alpine Pro néven új márkát hoztak létre az outdoorsportok kedvelõinek.





 A termékválaszték egyre bővül, jelenleg az aláöltözeteken és felsőruházaton kívül zoknik, szandálok, túrabakancsok, hátizsákok, túrazsákok, sporttáskák, övtáskák és egyéb kiegészítők alkotják az Alpine Pro termékskáláját. Az Alpine Pro térben is terjeszkedik, hiszen hazai sikerein felbuzdulva számos európai országban nyitotta meg márkakereskedéseit. 2004. augusztusa óta Budapesten a VI. kerület Teréz krt. 48. szám alatt várja a sportolni vágyókat.





Magas technikai követelmények


A Polartec anyagból készült felsők megfelelnek a komoly igénybevételnek, technikai követelményeknek.

A POLARTEC POWER DRY – közvetlenül a bőrrel érintkező rétegként hordva az izzadságcseppeket különleges membránján keresztül könnyedén kivezeti, így szárazon tartja a testet. Nagy intenzitású sportoláshoz ajánlott.








A technikai anyagból készült túradzsekik, aláöltözetek a profik igényét is kielégítik. Ilyenek például a saját fejlesztésű PROTECH anyagokból készült kabátok. A PROTECH 10.000 különlegesen magas minőségű lélegző anyag, mely megvédi a testet a párásodástól. A lélegzőképessége 10.000 g/m2/24óra, több mint 10.000 mm vízoszlop nyomásnak áll ellen. Anyaga különlegesen könnyű.





A cég különlegessége, hogy míg más túraboltok kínálatában túltengnek a férfi modellek, addig az ALPINE PRO-nál ez kb. hetven-harminc százalék a lányok javára. Így rengeteg sportos, ugyanakkor nagyon csinos top, póló, nadrágszoknya, és aerobik ruházat közül válogathatunk. Ezt erősíti a színviláguk is, ami a lágy pasztellszínektől a vad narancssárgáig, tűzvörösig terjed. De akik az extravagáns dolgokat szeretik, azok választhatnak a pink vagy a neon színekből is. (Választékuk 35 féle színt ölel fel, pl. 8 féle kék árnyalattal dolgoznak.)

A magas színvonal ellenére rendkívül kedvező áron kaphatók az Alpine Pro
termékek.





Érdemes felkeresni a lelőhelyeket!

AZ Alpine Pro termékek kaphatók még: KARAKORAM: BUDAPEST Westend CityCenter, BP:V. ker. Károly krt.10., BP. V. ker. Kígyó u. 5., BP. PólusCenter, Szombathely, Fő tér 24.., D-CENTER: Miskolc Plaza, DITORSport: BP. XVII. Ker. Kaszáló u. 47., BARANGOLÓ TÚRA BOLT: Vác, Dr. Csányi Lajos krt. 52. KATLAN TÚRABOLT: Vác, Március 15. Tér 8. Balassagyarmat, Köztársaság tér 1. ÜVEGHEGY. Balassagyarmat, Kossuth Lajos u. 4-6. ALPINE PRO MÁRKABOLT: Gyöngyös, Szent Bertalan út 9.






www.alpinepro.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top