nlc.hu
Nyereményjátékok
Pure Trance

Pure Trance

Pure Trance – a mixlemez! A kiadvány felvonultatja a mûfaj legnépszerûbb darabjait nemzetközileg elismert producerektõl, zenészektõl, dj-ktõl, mindez hazánk egyik legismertebb trance lemezlovasa, Szeifert mixelésében.







A lemezre jellemző a 2005-ös megújult, trendi trance hangzás felemelő, érzelmes dallamokkal, igazi nyári hangulatban. A 79 perces mix Tiesto zenéjével indul, aki munkásságával a trance műfajt a világ vezető klubzenei stílusává emelte.


A zenei utazás során hallható Jan Johnston angyali hangja, Ridgewalkers feat. El „Find” című klubhimnusza, a hollandok közül Estuera, Human Evolution, Ernesto vs. Bastian és Mojado, akik mindannyian jól csengő nevek az elektronikus klubzenék kedvelői körében. Blank & Jones pedig egy nagyon masszív track-kel okoz fenomenális élményt a hallgatóságnak.

Mindezek mellett szerepel egy zene Szeifert új projektjétől, az Airlandtől, amit Krash-sel és Tepfenhart Thanaszisszal alakított, valamint a Szeifert vs. Krash szerzőpáros „E-Motion” című, vadonatúj dala.




Tracklista:








Kattints a képre!
1. Tiesto – Just be 514 mix
2. Serge Devant feat. Jan Johnston – Transparant original
3. Airland – Waiting for the sun szeifert&krash club mix
4. Blank & Jones – Perfect silence club mix
5. Szeifert vs. Krash – E-motion pure trance edit
6. Ridgewalkers feat. El – Find kyau vs. Albert rmx
7. Super8 – Cre8
8. Estuera – Red shores
9. Apollonia – Andromeda heights
10. En Mass – So please
11. Ernesto vs. Bastian – Dark side of the moon
12. Kyau vs. Albert – Made of sun
13. Tangled Universe – I miss you
14. Human Evolution -Glide slope
15. Mojado – Senorita



További információk:
www.recordexpress.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top