nlc.hu
Nyereményjátékok
Max Factor Silk Gloss szájfény

Max Factor Silk Gloss szájfény

A Silk Gloss szájfényben a ragyogó, hosszantartó csillogás ötvözõdik az ajakápoló balzsamok selymes puhaságával.





A gyönyörű ajkaknak is szükségük van gyengéd ápolásra. A Max Factor Silk Gloss szájfénye nemcsak ragyogó, hosszantartó csillogást nyújt, de hidratál is, és védelmet biztosít az ajkak számára – így egyszerre élvezheted a csodálatosan ragyogó és ápolt ajkakat.



A klinikai tesztek során a nők 96%-a egyetértett abban, hogy a Max Factor Silk Gloss szájfény olyan érzést nyújtott, akár egy balzsam. Ennek oka, hogy a Silk Gloss különleges formulát tartalmaz, melynek több mint 40%-a ajakápoló és hidratáló anyagból áll. Mi több, ezeket az ajakápoló alapanyagokat kombináltuk a hosszantartó ragyogást elősegítő csillogó részecskékkel, amelyek visszaverik a fényt, gyönyörű ragyogást biztosítva.



 










A Silk Gloss alapkellék a Max Factor filmes sminkmestere, Graham Johnston számára is, aki a Bridget Jones: Mindjárt megőrülök című film vezető sminkmestere volt. “Az a nagyszerű a Silk Gloss-ban, hogy nem ragad, ami nagy hátrány lehet más szájfények esetében. Emellett tartós is, ami különleges ajándék, hiszen a legtöbb szájfény hamar felszívódik” – mondja Graham.

A sminkmesterek elismerése mellett ez a nagyszerű szájfény elnyerte a vásárlók tetszését is, hiszen 2005. májusában megnyerte a Joy Prix de Beuté olvasói nagydíját. 108 termék közül ez volt a legkedveltebb.







Mivel ebben a szezonban a rózsaszínek, vörösek és korall színek jelentik a tökéletes színt az ajkak számára, a Max Factor Silk Gloss szájfény 6 divatos színárnyalatban kapható.



Ragyogj fényesebben a Max Factor Silk Gloss szájfénnyel – amely a hidratáló ajakbalzsam és a magas fényű szájfény tökéletes kombinációja. Többé nincs szükség megalkuvásra!

Sőt, kedvenc szájfényedet egész nyáron akciós áron, 1599 Ft-ért vásárolhatod meg a dm üzleteiben!


 



Bővebb információért látogasd meg honlapunkat, és regisztrálj!»

Azok között, akik július 1-15. között regisztrálnak, 30 darab Max Factor ajándékcsomagot sorsolunk ki.




















Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top