Nyereményjátékok

WALLACE ÉS GROMIT ÉS AZ ELVETEMÜLT VETEMÉNYLÉNY

Ahogy közeledik a szokásos éves Zöldségóriás Verseny, kitör a „vege-mánia” Wallace és Gromit szomszédságában.




A két vállalkozó kedvű cimbora nagyot kaszál a rágcsálóhárító rendszerrel, amely humánus módon tartja távol a szent kerteket megszállni szándékozó nyúlhadat.

Ám hirtelen egy hatalmas, rejtélyes, zöldségdúló “fenevad” kezd garázdálkodni a környéken, éjszakánként megtámadja a városka értékes parcelláit, és elpusztít mindent, ami az útjába kerül. A verseny házigazdája, Lady Tottington kétségbeesetten próbálja menteni a menthetőt, ezért megbízza Wallace-t és Gromitot, hogy kapják el a lényt. Azonban lesben áll Lady Tottington sznob udvarlója, Victor Quartermaine is, aki inkább lelőné a fenevadat, hogy a helyi hős pózában tetszeleghessen – no meg hogy elnyerje szíve hölgyének kezét.

Mivel a verseny sorsa forog kockán, Lady Tottington végül kénytelen megengedni Victornak, hogy levadássza a zöldségzabáló fosztogatót. Ám azt nem is sejti, hogy Victor valódi terve végzetes következményekkel járhat a Ladyre – sőt, két hősünkre nézve is…

A sajtimádó Wallace és mindig hűséges kutyája, Gromit – az angol Aardman animációs stúdió többszörösen Oscar-díjas Wallace és Gromit rövidfilmjeinek imádnivaló duója – a főszereplői ennek a vadonatúj kaland-vígjátéknak, mely a méltán népszerű páros első egész estés mozifilmje.






Írták:
 Bob Baker, Steve Box és Nick Park
Producerek: Peter Lord, David Sproxton, Nick Park, Claire Jennings és Carla Shelley
Rendezte: Steve Box és Nick Park
Magyar szöveg: Speier Dávid

Magyar hangok:

Wallace………………Kassai Károly
Viktor………………..Csankó Zoltán
Lady Tottington………Zakariás Éva






Eredeti cím:
Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit
Gyártó: Dreamworks, 2005
Internet cím: www.uipduna.hu
Hossza: 94 perc
Kód: 83 413
Korhatár: nincs





 Országos bemutató: 2005. október 27.



Bemutatja a UIP-Duna Film

További információért klikk ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top