Nyereményjátékok

Minisztár – Vidám zene gyerekektõl gyerekeknek!

Három vagány és nagyon tehetséges énekes gyerek, Vivien, Márk és Gina, azaz a Minisztár igazi sztárok módjára hódítják meg a gyerekközönséget!




Vidámak, ügyesek, imádnak – és nem mellékesen tudnak – énekelni!

Idén az iskola és a különórák mellett elkészítették életük első lemezét. Ezen a debütáló albumon a saját dalokon túl (Titkos SMS, Iskolai karnevál, Robi a robot) , olyan óriási slágerek szerepelnek mint: a “Dragostea din tei”, a “Ketchup song”, “Witch Doctor”, a “Tinidal”, a “Kacsatánc” és a “Gyere táncolj!” átdolgozása kicsiknek. A lemez sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a lemez a megjelenés hete óta folyamatosan a hivatalos lemezeladási lista élmezőnyében található! A gyerekek a karaoke verziók segítségével otthon is kipróbálhatják énektudásukat, sőt, akár a bátor szülők is beszállhatnak!

Külön érdekesség, hogy az O-Zone zenekar engedélyt adott a “Dragostea Din Tei” című slágerük videoklipjének újraforgatására!

Látogass el honlapunkra is!»

Hallgass bele a dalokba!

Titkos SMS (részlet)
Robi a robot (részlet)
Doktorbá (részlet)
Dragostea Din Tei (részlet)


Ide kattintva megnézheted a Minisztár Dragostes Din Tei című videoklipjét»

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top