Nyereményjátékok

EGY CIPÕBEN

Maggie (Cameron Diaz) a középiskola óta nem sok sikert ért el az életben: partikra jár, sûrûn váltogatja munkahelyeit, és egyetlen értékének a férfiakra gyakorolt vonzerejét tartja.





Önbizalom híján inkább támaszkodik a kozmetikai szerekre, mint a könyvekre és a saját tudására, viszont tökélyre fejleszti az alkalomhoz illő ékszer és ruházat kiválasztásának képességét. Nincs se pénze, se otthona – a barátoknál és a rokonoknál száll meg, amíg azok rá nem unnak a kéretlen vendégre.

Testvére, Rose (Toni Collette) mindenben az ellentéte: a Princeton egyetemen végzett, egy menő jogi cégnél dolgozik Philadelphiában, és szinte minden idejét a munkája köti le. Folytonosan a testsúlyával küzd, a ruháiban pocsékul érzi magát, és mivel cseppnyi önbizalma sincs külsejét illetően, a társasági és szerelmi élete is a nullához közelít. Ízlésesen berendezett lakása valóságos menedék a külvilág elől. Egyetlen öröme a cipővásárlás, ugyanis a cipőket legalább nem tudja kihízni – de sajnos nagyon kevés lehetősége nyílik viselni is őket.

A nővérek egy szerencsétlen veszekedést követően felkeresik régóta nem látott, már számon sem tartott nagyanyjukat (Shirley MacLaine). A találkozás mindannyiuk életében döntő változást hoz, és megtanulják, hogyan éljenek békében önmagukkal és egymással.





A szupersztár Cameron Diaz testhezálló vadócszerepben, a komikus géniusz Toni Colette és az idősebb generáció kedvence, Shirley MacLaine a Szigorúan bizalmas és Wonder Boys rendezőjének új filmjében játszik együtt.





Színes, feliratos amerikai film, 2005, 130 perc


A film főszereplői:

• Cameron Diaz (Maggie)
• Shirley MacLaine (Ella Hirsch)
• Toni Collette (Rose)

A film készítői:

Fényképezte: Terry Stacey
Látvány: Dan Davis
Írta: Jennifer Weiner, Susannah Grant
Rendezte: Curtis Hanson








Mozibemutató: 2005. november 3.

Eredeti cím: In Her Shoes

Gyártó: 20th Century Fox

Játékidő: 131 perc

Forgalmazó: InterCom


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top