nlc.hu
Nyereményjátékok
ELIZABETHTOWN

ELIZABETHTOWN

Drew Baylort, a vezetõ sportcipõgyár egykori ifjú csillagát épp most rúgták ki, mert elemi hibát vétett egy lábbeli tervezésekor, és a céget 972 millió dolláros kár érte a fiaskó miatt.

És ha ez nem lenne elég, még rosszabbra fordul a helyzet: Drew telefonhívást kap, melyben közlik vele, hogy az édesapja elhunyt, így gépre kell ülnie, hogy elmenjen Kentuckyba, Elizabethtownba apja földi maradványaiért.

A gépen Drew összeismerkedik Claire-rel, a fékezhetetlenül optimista légikísérővel, aki megváltoztatja az életét. Kentuckyban pedig Drew lassan átlátja saját családi gyökereit, és azt, hogy apja milyen nagyszabású életet élt. Ezután Claire segítségével megpróbálja felfedezni a saját sorsában rejlő lehetőségeket…

Az Elizabethtown romantikus vígjáték egy váratlan szerelemről, amely egy nevetségesen körülményes gyászszertartás közepette bontakozik ki. A humoros, meglepő és szívhezszóló mese az élet és a halál nagy kérdéseit veti fel. Főhőse egy fiatalember, akinek az élete váratlan fordulatot vesz, és egy nő, aki segít neki, hogy szebbnek lássa az őt körülvevő világot.

Az Oscar-díjas Cameron Crowe (Majdnem híres, Jerry Maguire) új filmje, az ELIZABETHTOWN olyan, mint egy szerelmeslevél az életben rejlő erőkhöz; elbűvölő, sok zenével tarkított utazás, mely azt bizonyítja, hogy rendkívüli dolgok történhetnek, amikor a legkevésbé számítasz rájuk.

Színes, feliratos amerikai romantikus vígjáték

Szereplők:

Drew Baylor ……………..………………………. Orlando Bloom
Claire Colburn……………………………………. Kirsten Dunst
Hollie Baylor………………………………Susan Sarandon

Írta: Cameron Crowe
Fényképezte: John Toll
Zene: Nancy Wilson
Producerek: Cameron Crowe, Tom Cruise, Paula Wagner
Executive producer: Donald J. Lee Jr.
Rendezte: Cameron Crowe
Magyar szöveg: Speier Dávid

Eredeti cím: Elizabethtown

Gyártó: Paramount, 2005

Internet cím: www.uipduna.hu

Hossza: 123 perc

Hang: DTS/Dolby Digital

Korhatár: 12

Országos bemutató: 2005. november 17.
Bemutatja a UIP-Duna Film

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top