nlc.hu
Nyereményjátékok
Naponta játék és kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak

Naponta játék és kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak

A hotel szó hallatán a legtöbben egy sokemeletes épületet képzelnek maguk elé… míg fel nem kerestek bennünket. A Kolping Hotel egy igazi zöld oázis, mely Hévíztõl 1 km-re egy 9 hektáros parkban helyezkedik el.

Úszás, fürdőzés, pancsolás – mindez egész évben, függetlenül az időjárástól. Ha esik, fúj vagy fagy, fedett élményfürdőnkben tölthetik el a napot vendégeink.
Nálunk a gyerekek önfeledten játszanak, szórakoznak, új barátokra tesznek szert, miközben szüleik teniszeznek, masszázzsal kényeztetik magukat, vagy a fitneszteremben izzadnak. Használd ki, hogy mindeközben gyermeked nem a te öledben ül, hanem szakképzett óvónőink gondoskodnak róla.

 Keleti wellness hét 2005.12.04-11.: kick-boksz, tae-bo, astanga és hatha jóga, drilling, pilates, stretching. A programokon való részvétel szállóvendégek részére díjtalan, és a hét folyamán bármikor lehet csatlakozni. A tornák idejére gyermekfelügyelet. “All inclusive” ellátás 8 éves korig a félpanziós üdülés árában.

 


 

 


Családi nyaralás – fele annyi csomag, dupla élvezet


Családi apartmanjaink berendezésénél nemcsak a felnőttekre gondoltunk: a gyerekágy, a pelenkázó, a fürdetőkád nyugodtan otthon maradhat. A mozgalmas nap után jól esik válogatni a vacsorabüfé nyújtotta számos finomságból. Szakácsaink készséggel segítenek egy-egy speciális diéta betartásánál is. A gyerekeket nekik szóló étlap és bébibüfé várja, az étterem előterében pedig rengeteg etetőszék várakozik a „bevetésre”.

Kihagyhatatlan jubileumi ajánlat

A Kolping Hotel 2006-ban ünnepli 10. születésnapját – ennek bizony vendégeink is örülhetnek, hiszen a jubileumi évben minden hónapban nagyszerű programokkal és speciális kedvezményekkel várjuk őket!

Januári árzuhanás! Január 1-től 31-ig 4 éjszaka foglalása esetén 1 éjszakát ingyen tölthetnek el szállodánkban.
 

 

 

 

További információ: 83/344-143

sales@kolping.hotel.hu 

Látogass el honlapunkra!» 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top