nlc.hu
Nyereményjátékok
BUDAPEST MARRIOTT HOTEL

BUDAPEST MARRIOTT HOTEL

A Budapest Marriott Hotel a fõváros szívében, a híres Dunakorzón helyezkedik el, a legfontosabb üzleti és hivatali intézmények, valamint a belváros turisztikai látnivalóinak közelében.

Egyedülálló módon a városban az ötcsillagos szálloda valamennyi szobája a Dunára és a Budai Várra néző kilátást kínál. Ez a különlegesség nagyon vonzó a külföldi és a belföldi turisták számára egyaránt.

Légkondicionált szobáink berendezése és felszereltsége mind az elfoglalt üzletemberek, mind a turisták igényeihez alkalmazkodik. Az exkluzív környezet kellemes lehetőséget nyújt a pihenni vágyóknak, miközben a nyugodt munka feltételeit is biztosítja.  Ezért minden szobához üzenetrögzítővel ellátott telefon, számítógép-csatlakozás, Internet-elérhetőség, műholdas televíziókészülék, videoprogram tartozik. Mind a szobákban, mind a vendégtérben vezeték nélküli Internetet biztosítunk a vendégek részére.

A hajszárító és a szobaszéf a kényelmet szolgálja. A szobák többsége saját erkéllyel is rendelkezik, ahonnan reggelizés közben is gyönyörködhetünk csodaszép fővárosunkban.

Természetes, hogy a mozgássérültek is fontosak számunkra. A nekik kialakított szobák a legmagasabb követelményeknek felelnek meg. Szállodánkban a dohányzó és nemdohányzó vendégeinkre is gondolunk, hiszen külön emeletek szolgáglják ki igényeiket. Szállodánkban követelmény az egyedi szolgáltatásokat nyújtó executive emeletek és többnyelvű portásszemélyzet, valamint megbízható biztonsági- és tűzvédelmi berendezés.

A Budapest Marriott Hotel félemeletén található a szálloda konferenciaszintje, ahol a világos, tágas, alakítható helyszín tág teret nyújt különféle rendezvények számára. Legtöbb konferenciatermünkből remek kilátás nyílik a Dunára, a Lánchídra és a Budai Várra. Különlegesen tervezett termeink 10-től egészen 800 fő befogadására alkalmasak, tanácskozásokra és magán-összejövetelekre egyaránt ideális tárgyalótermektől egészen a luxus bálteremig.


Szolgáltatásaink közé tartozik a 24 órás Business Center és a portásszolgálat, valamint ajándékbolt, autókölcsönző és parkoló is található a szálloda területén.

Ha további információt szeretne megtudni a Marriott International-ről, kérem látogasson el a www.marriottnewsroom.com honlapra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top