Nyereményjátékok

BUDAPEST MARRIOTT HOTEL

Gondolkodtál már azon, hogy mi alapján választunk szállodát? Én készítettem az ismerõseim körében egy felmérést. Az eredmény pont az ellenkezõjét tükrözte annak, mint amire számítottam.




A mai anyagias világban arra gondoltam, hogy a legtöbben az árak alapján döntik el, hogy melyik szállodában töltik el a szabadidejüket. Tévedtem. A legfontosabb az elhelyezkedés, a kilátás és a színvonalas szolgáltatás.
Az elhelyezkedés azért fontos, mert ha a szálloda jó helyen fekszik, akkor sokkal többet láthatunk a város szépségeiből, mint ha a külvárosban foglaltunk volna szállást. A kilátás pedig szinte pótolhatatlan, hiszen olyan szépségeket láthatunk az erkélyünkről vagy az ablakunkból, amelyeket máshonnan sosem pillanthatnánk meg.

Budapesten is létezik egy olyan szálloda, amelynek minden szobája egyedülálló módon a Dunára és a Budai Várra nyújt kilátást. Láttad már este a kivilágított Várat, vagy a Dunán átívelő hidakat? Lenyűgöző. Az ötcsillagos Marriott szálloda ezt a luxust kínálja minden vendége számára. A Dunán felkelő nap ragyogó színeit is megcsodálhatod egy hamisítatlan amerikai büféreggeli mellett.
Ez a látvány külföldi és a belföldi turisták számára is feledhetelen perceket nyújt. Persze a szálloda tisztában van vele, hogy az üzletembereknek a szép kilátás fontos, de nem elég. A szobák légkondícionáltak, és míg az exkluzív környezet kellemes lehetőséget nyújt a pihenni vágyóknak, eközben a nyugodt munka feltételeit is biztosítja. Minden szobához üzenetrögzítővel ellátott telefon, számítógép-csatlakozás, internet-elérhetőség, műholdas televíziókészülék, videoprogram tartozik. Mind a szobákban, mind a vendégtérben vezeték nélküli



internetet biztosítanak a vendégek részére.

Vajon lehet-e minden igényt kilégíteni? Erre tesz kísérletet a Budapest Marriott Hotel, amikor a szintjeit dohányzó és nem dohányzó szintekre osztja, illetve amikor a mozgássérültek számára fenntartott szobáit is a legmagasabb követelmények alapjan rendezi be.

Fontos, hogy a szállodai kommunkáció is gördülékeny legyen? Erre is gondoltak a Marriottnál, amikor a többnyelvű portaszolgálatot létrehozták.





A szálloda nemcsak a szállóvendégek részére kínálja exluzív környezetét. A hotel félemeletén található a szálloda konferenciaszintje, ahol a világos, tágas, alakítható helyszín tág teret nyújt különféle rendezvények számára. Legtöbb konferenciateremből is remek kilátás nyílik a Dunára, a Lánchídra és a Budai Várra. A különlegesen tervezett termek 10-től egészen 800 fő befogadására alkalmasak, tanácskozásokra és magán-összejövetelekre egyaránt ideális tárgyalótermektől egészen a luxus bálteremig.

Meglátni és megszeretni Budapestet? A Budapest Marriott szállodával tényleg csak egy pillanat műve.








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top