Nyereményjátékok

Flamenco-sorozat az A38 Hajón

Az A38 Hajót, ezt az acél-beton ipari tárgyat a Dunán gyakran éri az a vád, hogy túl "rideg". De annál nagyobb a kihívás - az egykori ukrán kõszállító uszály rakterét, ezt a rejtelmes elõadótermet megtölteni érzelemmel és szenvedéllyel.




Mi lehetne alkalmasabb erre, mint egy sorozat, melynek középpontjában a flamenco áll: az ének, a hangszeres zene és a tánc e különleges ötvözete?

Havonta egyszer a flamencóé a fő szerep az A38-on. Spanyolok, magyarok vagy szlovákok, dél- és közép-európaiak mutatják meg, milyen változatos, gazdag és sokrétű az andalúziai zene világa, és bizonyítják be, hogy a “duende”, e különös érzelmi állapot előidézésére nincs alkalmasabb hely az A38 Hajónál.







Martin Bies & Flamenco Clan (SK)

2005. december 18., vasárnap 20h

Belépő elővételben:
1000 Ft, a koncert napján: 1300 Ft.

Az 1972-ben született gitáros, Martin Bies családja Spanyolországból származik – valószínűleg innen a flamenco-indíttatás. Már tizenévesen játszott flamenco-zenekarokban, később a pozsonyi Nemzeti Színház Don
Quijote- és Carmen-el ő adásaiban vett részt. Saját együttesét, a Flamenco Clant 1997-ben alapította. A zenekar saját számokat éppúgy játszik, mint klasszikusok, köztük Paco de Lucia-szerzemények feldolgozásait.


 







www.martinbies-flamencoclan.sk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top