nlc.hu
Nyereményjátékok
Karácsonyi bevásárlás az interneten: olcsóbb és kényelmesebb

Karácsonyi bevásárlás az interneten: olcsóbb és kényelmesebb





Megnyílt az Internet Mall első üzlete! Az on-line áruházban nagy háztartási gépeket (szabadonállót és beépíthetőt egyaránt) árusítanak, de a háziasszonyok és a házisszonyoknak örömöt okozni vágyók megtalálhatják a kis konyhai gépek egész sorát is.





Az elektromos berendezéseken túl kapható a Tefal edényzet egész termékválasztéka, valamint vasalók és porszívók is. A termékkínálatba bekerültek a szépségápolási gépek is: borotvák, epilátorok, elektromos fogkefék és hajápolási termékek, amelyek szintén remek ajándékként szolgálnak. És mindez olyan árakon elérhető az ön számára, amit sehol sem talál.

A honlapon állandó akciókat is talál, az Internet Mallnál nem csak karácsonykor vannak leárazások. Az akciók egész évben tartanak. A leárazott termékek mellett, akciós szetteket is árulunk, amelyek 2, 3 esetleg 4 nagy háztartási gép együttes megvásárlását jelentik, jelentős kedvezményekkel!





Karácsonyi ajándékként a nyitás utáni hetekben az első 100 vásárló ingyenes házhozszállítást kap a termék mellé, amely érvényes bármely értékű megrendelés esetén és független a kiszállítás helyétől, hiszen az akció egész Magyarország területén érvényes. Tekintettel a nagy érdeklődésre, elképzelhető, hogy az további 100 megrendelő örülhet az ingyenes házhozszállításnak.

Miért érdemes az Interneten és ezen belül is az Internet Mallnál vásárolni?
Mert kényelmesebb: ön saját, jól megszokott környezetében, a tömegeket, a nagy bevásárlóközpontokat elkerülve tud válogatni. Nincsen nyitvatartási idő! Ha önnek ahhoz van kedve, akkor az éjszaka kellős-közepén is leadhatja rendelését új mosógépére. Arról nem is beszélve, hogy mi a megbeszélt időpontban házhozszállítjuk a válsztott terméket.






Mert olcsóbb:
az Internet Mall úgy alakítja árait, hogy ön bármely termék megvásárlása esetén a legjobb árakat találja nálunk. Az internetes vásárlás egyik legnagyobb előnye a kb. 20 %-os megtakarítás. Az Internet Mall pedig lévén egy piacvezető, tőkeerős cseh cég (mely 2005 első 3 negyed évében 9,6 milliárd forintnak megfelelő cseh korona bevételt könyvelt el) leányvállalata rendkívül jó kapcsolatokat ápol beszállítóival, így képes versenyképes árakat nyújtani önnek.







Mert megbízható:
ön részletes leírást talál minden termékről a katalógusunkban. Felhasználói fórumokat indítunk minden egyes termékünkhöz, itt ön megoszthatja tapasztalatait és utánaolvashat másokéinak. Lehetősége van termékek (pl. 2 hűtő) összehasonlítására: ön csak kiválasztja a modelleket, és a mi szoftverünk egymás mellé helyezi a termékeket egy külön ablakban, így ön átláthatóan tudja összehasonlítani a két terméket. Ha pedig beszélgetni szeretne valakivel a termékről, hívhatja telefonon termékmenedzserünket!







A cég büszke a komfort@MALL szolgáltatásra, amely szintén egyedülálló Magyarországon. Az Internet Mall ezen szolgáltatás teljesítését (egyenlőre!) a budapesti címek esetén vállalja. Célja, hogy a házhozszállítással kapcsolatos aggodalmaknak véget vessen. A komfort@MALL szolgáltatással önnek lehetősége van a kiszállítás időpontját előre egyeztetni velünk, sofőrünk fél órával a kiszállítás előtt értesíti önt, a terméket felviszi lakásába, beállítja a helyére, ön kipróbálja, majd átadjuk önnek az érvényesített garancialevelet és ha ön mindennel elégedett, akkor fizet. Lehetne a vásárlás ennél egyszerűbb és kényelmesebb? Az Internet Mall várja önt, ahol élmény a vásárlás!










Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top