nlc.hu
Nyereményjátékok
MUZIK MIXER

MUZIK MIXER





A Muzik Mixer egy igazán egyedülálló kiadvány, egyik oldalán DVD, másikon pedig CD. Ez a dualdisc formátum hazánkban még csak most kezdi el hódító pályafutását, ezért igazi különlegesség lesz tulajdonosának CD és DVD kollekciójában.

Az album zenei oldalán a 2005-ös év harminckét legnagyobb dance slágere található meg egy fergeteges megamixben. A disc DVD oldalán pedig stílusosan ugyanezen dalok klipjei láthatóak, szintén mixben. Talán sokat nem tudják, de a képi anyagokat ugyanolyan bravúrosan össze lehet mixelni, különböző videotechnikai trükkök segítségével, mint a hangzó anyagokat.



Ennek nagymesterei DJ Catana & Dj Valentin páros, akik már évek óta járják az ország különböző diszkóit dance és klip mix produkciójukkal, amely során a közönség kedvenc zenéit nem csak hallgathatja, hanem a klipeket is nézheti.

A Muzik Mixer igazából a házibulik kihagyhatatlan kelléke, hiszen nem kell külön videóval és zenével készülni a partira. Scooter, Cabin Crew, ATB, Royal Gigolos, Dr. Kucho, Tiesto… és még sok kiváló előadó klipjére, zenéjére biztos, hogy az egész társaság bepörög, de szürke napjaidat is garantáltan feldobja a klip és zene mix. Hallgasd és nézd meg Magyarország első klip és zene mix kiadványát!







 


www.recordexpress.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top