nlc.hu
Nyereményjátékok
OTTO – Divatslágerek 2006. tavasz

OTTO – Divatslágerek 2006. tavasz

A tél vége már közeleg, és a ruhatárunkból elõkerülnek a szellõs, tavaszi ruhák. Amiben tavaly klasszul érezte magát, nem biztos, hogy az idén is divatban lesz.

Mi nem hiányozhat a tavaszi ruhatárból? Kiválasztottunk Önöknek néhány slágert az új katalógusból: OTTO – 2006. Tavasz.

Minden újdonságot megtalál a



 


 







 


 


 


 


 


Vissza a 60-as évekbe

A közkedvelt 60-as évek újra hódítanak a divatban. A miniruhák és a geometriai ábrákkal nyomott modellek nem hiányozhatnak a ruhatárból. Az OTTO új kollekciója múzsát varázsol Önből, mint amilyen Marilyn Monroe volt Andy Warhol számára. Próbálja fel a fukszia színű zsorzset ruhát mély kivágással, amely nyakban megkötős fazonú és Marilyn típusú pliszírozott derékrésszel van ellátva.








 


 


 


 


 


 


 


 






A határokon átnyúló divat – western öltözet

Távolodjunk el a mindennapi valóságtól, és az OTTO öltözékeivel fedezzük fel a vadnyugatot. A western stílusú, természetes árnyalatú ruhák ruhatárának elengedhetetlen részei. Hordhatja munkába, iskolába, de szabadidejében is, mert az OTTO kollekciója ismert a kényelmes szabásairól.






 


 


 


 


 


 


 


 


 





Margaréta – klasszikus divat érett hölgyeknek – XXLady

Az OTTO kollekciója megszólítja az összes korosztályt. Ha Ön a 40-es éveiben jár, válasszon az OTTO klasszikus divatú, speciális kínálatából. Az OTTO a telt idomú hölgyeknek is rendszeresen kedveskedik speciális ajánlataival. Nagyon sok ellenállhatatlan modellünk van. Tekintse meg őket a



 


 


 


 


 


 


 


 





Fehérnemű – az Ön második rétege

Ne felejtsen el az új ruháihoz új fehérneműt választani! Szép fehérneműben növekedni fog az önbizalma, és tökéletes nőnek érzi majd magát.











 


 


 


 


 


 


 






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top