Nyereményjátékok

Ászok ásza

Közel egy éve dédelgetett álmunk válik valóra februárban, mikor a különbözõ mûfajok képviselõit egyszerre léptetjük színpadra.


Azt figyeltük meg, hogy a magyarországi szórakoztatóipar szereplői mennyire kreatívak. Minden művész szeretne egy kicsit kalandozni más műfajba, olyanban, ami eltér a mindennapi munkájától. Szeretnénk megszólítani azokat a művészeket is, akikről most éppen nem beszél olyan sokat a média, de ettől még ugyanúgy sokat dolgoznak, arra törekedve, hogy színvonalas előadással kápráztassák el a nagyérdeműt. Azoknak a művészeknek is szerettünk volna lehetőséget biztosítani, akik jól ismerik egymást, talán dolgoztak is együtt, de régen hallottak egymásról, és talán van mondanivalójuk egymásnak, illetve a közönségnek.

Szeretnénk lehetőséget biztosítani azoknak az ifjú tehetségeknek, akik méltán reménykedhetnek abban, hogy egykor mentoraik nyomdokaiba lépjenek. Egyszóval minden hónap egy vasárnapján találkozóra hívjuk a művészeket, a zenét, a jókedvet, a humort és nem utolsósorban a kedves közönséget
A zenés talk-showban lesz zene, lesz beszélgetés, lesz humor.

Első előadásunk 2006. február 12-én 19 órai kezdettel a Belvárosi Színház színpadán kerül megrendezésre.

Fellépők:

Szabó P. Szilveszter
Csepregi Éva
Markos György

A műsor házigazdái:

Janza Kata és Kovács Áron, valamint a Hungarian Musical Band.


www.showzsak.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top