nlc.hu
Nyereményjátékok
Felkészülni, vigyázz, ragassz és ragaszkodj hozzá!

Felkészülni, vigyázz, ragassz és ragaszkodj hozzá!

Szakember bevonásával a 3M Post-it® termékekkel foglalkozó csapata kidolgozott egy módszert, aminek segítségével – és persze némi elhatározással és akaraterõvel – bárki véghezviheti elõre kitûzött célját, titkos vágyait vagy éppen újévi fogadalmát.






Hányszor fogadtad már meg, hogy leszoksz valamilyen rossz szokásodról, többet nem gyújtasz rá, vagy hogy leadsz néhány kilót? Akkor te is tudod, mennyire nehéz betartani a fogadalmakat. A Post-it® Super Sticky Útmutató céljaid eléréséhez ebben nyújt segítséget. »




A programról


A módszer könnyen alkalmazható és hatékony. Lényege három rövid mondatban összefoglalva: Írd le! Ragaszd ki! Ragaszkodj hozzá!



 


A viselkedéskutatás legfrissebb eredményein alapuló program lépései:

1. Vigyázz!
Céljaink pontos megfogalmazása és írásban való rögzítése, hiszen az írott formában való rögzítés nagyobb elkötelezettséget jelent a cél iránt!

2. Ragassz!
Megfogalmazott cél folyamatos szem előtt tartása:felragasztásuk olyan jól látható helyekre, ahol nap mit nap szem előtt vannak, így szokatni magunkat a változás gondolatához.

3. Ragaszkodj hozzá!
Végül a legfontosabb: ragaszkodni elhatározásunkhoz, megtartani fogadalmunkat. Ebben nyújt segítséget a Post-it® Super Sticky útmutató.


 


 Miért éppen Super Sticky? És mi az a Super Sticky?

A Post-it® öntapadó jegyzettömbök egy családja, az egyetlen olyan öntapadó jegyzettömb, amely szinte bármilyen függőleges felületen biztonsággal megtapad. Ily módon az egyetlen olyan eszköz a program megvalósításában és véghezvitelében, amely kis helyen is elfér, mindig kéznél van és mindenfajta segédeszköz nélkül felhelyezhető bármilyen jól látható helyre. Ragaszthatod tükörre, csempére, a hűtőszekrény ajtajára, műanyag ételhordozóra, ablakra, bőr táskára, az üzenet nem fog elveszni és biztos lehetsz benne, hogy nem kerüli el a figyelmed.














 


 


 


 


 


 



A teljes programról valamint termékeinkről bővebben itt olvashatsz! »






Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top