Nyereményjátékok

Hangyányi telefonszámlák?

A NeoPhone DEAL szolgáltatás az európai trendeknek megfelelõen a meglévõ távközlési infrastruktúrára alapul, a szolgáltatási színvonal, a hangminõség, a telefonálási módok változatlanok maradnak, csupán a telefonálás költségei lesznek jelentõsen kedvezõbbek.




Ma már minden vállalat eldöntheti – köszönhetően a távközlési piac liberalizációjának-, hogy melyik szolgáltatót választja különböző irányú hívásainak lebonyolításához.

A NeoPhone termékcsalád tagjaként, a NeoPhone DEAL kis- és középvállalatoknak kínál egyedülálló alternatívát a helyi*, a belföldi távolsági, mobil, valamint a nemzetközi telefonálás költségeinek jelentős csökkentésére.


A szolgáltatás lényege, hogy kedvezőbb percdíjakkal telefonálhatunk, miközben megtartjuk a jelenlegi telefonvonalat, szolgáltatót, sőt, régi telefonszámunk is megmarad. Szabadon dönthetünk arról is, hogy mely hívásirányokba vesszük igénybe a szolgáltatást!




Miért éri ez meg?

• AZONNAL kimutatható megtakarítások, rejtett díjak nélkül
• NINCS behívószám: tárcsázás az eddig megszokott módon
• NINCS havi előfizetési díj
• NINCS kapcsolási díj
• Nem kell elköteleznie magát!
• Másodperc alapon történő számlázás, így valóban csak annyit fizetünk, amennyit telefonálunk.
• Az aktuális és havi számlaegyenleg bármikor lekérdezhető a honlapon keresztül.
• A 24 órás ügyfélszolgálat minden nap készséggel áll rendelkezésünkre.
 
Milyen területeken működik a NeoPhone Deal?

Budapest és környéke (1), Biatorbágy (23), Debrecen (52), Győr (96), Kecskemét (76), Miskolc (46), Nyíregyháza (42), Ózd (48), Pécs (72), Székesfehérvár (22), Szolnok
(56), Szombathely (94), Tatabánya (34), Zalaegerszeg (92).

*A felsorolt körzeteken belül a telefonkörzethez tartozó agglomerációs területen indított hívások is helyi hívásként számlázódnak.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívjon minket, és meglátja, telefonszámlái hangyányira zsugorodnak majd!






www.neophone.hu
(06 1) 889-7170
ertekesites@neophone.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top