nlc.hu
Nyereményjátékok
Csupaszív

Csupaszív

Nagyanyáink ráértek órákat tölteni a konyhában. Sütöttek- fõztek, míg a férfiak „dolgoztak”. Volt idejük elkészíteni az ínycsiklandozó falatokat.






Ez ma már szinte elképzelhetetlen. A mai világban a nők ugyanúgy munkahelyre járnak dolgozni, mint a férfiak, és a házi munkára, főzésre már sokkal kevesebb idejük marad.

Ez az egyik oka annak, hogy egyre inkább teret nyernek a gyorsfagyasztott termékek. Imádjuk, hogy percek alatt elkészülnek és, hogy nagyon finomak.



Egy kis történet




Érdekes, hogy már 60 éve használjuk a gyorsfagyasztás előnyeit. A gyártók régóta tisztában vannak vele, hogy a gyorsfagyasztás őrzi meg legjobban az élelmiszerek tápértékét és íz- és illatvilágát. Hazánkban, 1943-ban Diószegen, majd 1947-ben Csepelen kezdődött ezeknek a termékeknek az üzemi gyártása. Tehát a dolog nem új keletű, csak folyamatosan korszerűsítik, a legjobb eredmény elérésének érdekében. Egyik ilyen fejlesztés indította el utjára a panírozott termékek gyártását is. Ez lett az egyik profilja a Hungerit Zrt-nek is. Sok-sok terméke között a kiváló Valdor termékcsalád sem ismeretlen a piacon.







Valdor Csupaszív
Bizony, túl vagyunk a Valentin-napon, de a szerelem, a különleges vacsorák ideje nem jár le soha. A Valdor Csupaszív, amely csirkemell és pulykahús felhasználásával készült, gyorsfagyasztott, készresütött, panírozott és szív alakúra formázott falatka, az ilyen különleges alkalmakra is elkészíthető.
Remekül mutatnak a szívecskék a tányéron salátával, párolt zöldséggel, és a diétázók is bátran fogyaszthatják. Ez mellett, bármilyen körettel ínyenc ebédet vagy vacsorát készíthetünk belőle kedvesünknek, vagy az egész családnak, szinte néhány perc alatt.

Annyira könnyű az elkészítése, hogy a vállalkozó kedvű férfiak is meglephetik vele, munkából hazatérő kedvesüket. Sőt, amikor anya nincs otthon, a nagyobbacska gyerekek mikrosütőben egy-kettő megsüthetik a friss, ropogós falatkákat. Persze nemcsak mikroban, de olaj nélkül sütőben, vagy kevés olajon serpenyőben is készre süthetjük a finom szívecskéket.

Minden napra
Érdemes egy-két tasakkal feltölteni a mélyhűtőnket, mert a Valdor Csupaszív percek alatt készen áll a bevetésre. Igazi finomság minden napra, és minden különleges napra.

 






















 


 


 



 








Tudod-e?*
• A gyorsfagyasztott élelmiszerek elősegítik a kiegyensúlyozott, változatos étkezést télen-nyáron!
• A legtöbb termék “konyhakész”, gyorsan, tisztítási veszteségek nélkül felhasználható.
• A félkész ételekből és a készételekből esetleg mikrohullámú készülékek segítségével percek alatt ebéd, vacsora készíthető az ismert szlogen szerint: “Nem főz, csak tálal”.
  
A gyorsfagyasztott élelmiszerkészítmények számos előnyei közül néhány:
• A gyorsfagyasztással történő tartósítás vegyszermentes
• Gyorsfagyasztáskor a legjobban megmaradnak az élelmiszerek eredeti tápértékei és érzékszervi tulajdonságai (szín, íz, külső megjelenés, állag)
• Teljeskörű választék biztosítható gyorsfagyasztott élelmiszerekből napi, heti és havi étkezési tervekhez
• Gyors, kényelmes, biztonságos élelmiszerek. A termékeket saját és/vagy külső laboratóriumokban rendszeresen vizsgálják, az előírt beltartalmi értékeket, mikrobiológiai határértékeket szigorúan ellenőrzik.

*Forrás: Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség

 



 



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top