Nyereményjátékok

BABAZENE 4 – KLASSZIKUSOK

Világszerte több millió eladott példány, a hazánkban is kiadott Baba Zene-sorozat sikere és elismerõ szülõi levelek sorozata után márciusban jön a Babazene 4.!







Ez az album egy kicsit eltér az elődjeitől, mivel a zeneszerző, Raimond Lap a legnagyobb klasszikusok szerzeményeiből (Beethoven, Bach, Mozart, Brahms stb.) válogatott össze egy csokorravalót, s gyermekpszichológiai tanulmányokra építve dolgozta át őket olyan hangszszerekkel, melyek a magzat ill. a kisgyermek számára a legkellemesebb közérzetetet biztosítják, megnyugtatóak, ugyanakkor serkentik az agy működését.



Az albumon hallható ismert klasszikus műveket Raimond Lap hatásosan ötvözte a babák nevetgélő hangjával, gügyögésével; lágy zongoraszóval, halk csilingelő hangokkal, ami nyugtatólag hat a csöppségekre.

A Baba Zene – sorozat negyedik sorlemezén hallható dalokban Raimond Lap a zongorára fekteteti a hangsúlyt, száműzve a hegedűszót, amely esetlegesen nyugtalanító lehet a picik számára. A”Baba Zene 4. – Klasszikusok” album harmonikus és finom klasszikus elemeket ötvöz. Bár az album kisbabák számára készült – gyermekpszichológiai kutatásokra alapozva, de a szülők is nagy élvezettel hallgatják finom dallamait akkor is, amikor kisgyermekük nincs is velük. Nagyon békés hangzású és kellemesen ösztökél.

A gyermekeknek és a szülőknek egyaránt egy hordozható, élményekben gazdag kikapcsolódás és szórakozva tanulás!







Nagyításhoz kattints a képre!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top