nlc.hu
Nyereményjátékok
ARKHÉ STÚDIÓ

ARKHÉ STÚDIÓ

Az ARKHÉ STÚDIÓ a „Szépüljön és fogyjon” programjába olyan kipróbált módszereket és technikai újdonságokat válogatott össze, melyek a leghatékonyabban segítenek hozzá, hogy testben és lélekben is kiegyensúlyozottak és elégedettek legyünk.





Többek között van fekvő infraszauna, mely lehető teszi, hogy a fej kivételével az egész testre egyenlő arányban hasson a szauna. Fekvés közben relaxált állapotban a vendég igényeihez igazított hőmérsékleten dolgozik 30 percen keresztül a gép. Feszesíti a bőrt, salaktalanít, méregtelenít, pihentet, ezáltal frissít is.





Az angol fejlesztésű bio-komputer 51 programlehetőséget kínálva segít számos probléma megoldásában: karcsúsítás, alakformálás, mélyizomtónus növelés, nyirokmasszázs, mell-, fenékemelés, szülés utáni helyreállító, valamint testtartást javító kezelés, cellulit és bőrpetyhüttség elleni programok. Az arcfiatalító és arclifting kúrák feleslegessé teszik a sebészeti beavatkozást.

Az aromaterápiás tekercselések szintén a bőr feszességének, állagának javításán túl testméret-csökkenést eredményeznek. Illóolajok, gyümölcskoncentrátumok és más növényi kivonatok alkotják azt a 4 termékcsoportot, illetve módszert, melyek közül a vendég számára leghatékonyabbakat lehet variálni.

A BEMER 3000 készülék a mágnesterápiák jótékony hatását fejtik ki a műtéti beavatkozások, sérülések rehabilitációjában.






Külön-külön, vagy egymás hatékonyságát növelve kombináltan is igénybe vehetők a szolgáltatások a Bank u. 6. szám alatti (Arany János utcai metrónál) családias hangulatú szalonban.


A kúra utáni mínusz centiket mámoros csokoládépakolással jutalmazzuk.



Az április 15-ig vásárolt bérletekre 10 % kedvezményt kapnak a vendégek!

Bérletes vendégek az 5. alkalommal arcpakolást kapnak ajándékba!

Nézd meg honlapunkat! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top