nlc.hu
Nyereményjátékok
Felejthetetlen májusi pihenés a Kolpingban

Felejthetetlen májusi pihenés a Kolpingban

Ha a húsvéti ünnepeket otthon töltöd, de jól esne egy kis pihenés a család minden tagjának, gyere el hozzánk májusban!

2006 jelentős év számunkra, hiszen 10. születésnapunkat ünnepeljük, ez alkalomból minden hónapra különleges programokkal készülünk. Májusban retro majálissal indítunk, majd a következő hétvégén az anyukáké a főszerep, a hónap végén pedig a gyereknapra készülünk.


RETRO MAJÁLIS 04.28-05.01.

Virsli mustárral és vastag fehér kenyérrel, ez a Jóska, ez a Gyurka, ez meg itt a májas hurka, Traubit akarunk, Traubit akarunk … gyerekek, talán inkább kérünk! … Traubit kérünk, hurrá!, itt a márka, itta már ma?; vattacukor, kőbányai világos, szőkekóla, barnakóla… Ugye, nem felejtettünk ki semmit?

És persze a kötelező program: lökd ide a sört, zsákbamacska, lepényevés, trabi-toli, zsákbafutás, 80-as slágerek, retro-tombola, és, és, és…












 


 


 


 



 


ANYÁK NAPJA 05.05-07.



Bobóország gyermekeknek szóló színes programjai mellett, Rólatok, szülőkről sem feledkezünk meg. Ki az ideális Anyuka? Aki tud zoknit stoppolni? Netán maga gyúrja a tésztát? A délutáni vetélkedő végén valódi „anyaoroszlánokat” avatunk! Csak semmi pánik, Apukák! Önökről sem feledkezünk meg. Teremfocira és íjászatra várjuk Önöket. A végén talán egy pofa sörre is beugrunk! De lesz még….






GYEREKNAP 05.26-28.



Legyen ez a gyereknap picit más, mint a többi. Régi idők játékaival várunk Benneteket: lesz gólyaláb, ipiapacs, szögbeütő- és meggymagköpő-verseny, Adj király katonát!, kötélhúzás, íjászat, karikázás, Dobd a dobozt! … és sok minden más.
Szombaton balatoni hajókirándulásra várjuk az egész családot. A 10 év alattiak a mi vendégeink! A hajón Bobó-koktélt szolgálunk fel. És lesz még…



Gyermekeknek 18 éves korig kedvezmények, 10 éves születésnapot vagy 10. házassági évfordulót ünneplőknek meglepetés!

Weboldalunkon található űrlapunk segítségével könnyen és gyorsan kérhetsz személyre szóló árajánlatot!


Részletekért látogass el honlapunkra:

www.kolping.hotel.hu  
Tel: 83/344-143,
E-mail: sales@kolping.hotel.hu  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top