Nyereményjátékok

Kultúra, tengerparti üdülés és egzotikum a Car-Tournál

A Car-Tour International Utazási Iroda nyáron sem tétlenkedik, sorra jelennek meg a bõ kínálattal rendelkezõ sokszínû katalógusok.





Elsőként került a piacra a körutas és horvát katalógus, míg nemrég megjelent az olasz és az Irány Európa! prospektus is. A tavasszal együtt pedig megérkezik a Vakációs kiadvány, tele osztrák, görög, spanyol és francia ajánlatokkal.




Van lehetőség rövidebb túrát tenni a környező országokba, Ausztriába, Horvátországba, Erdélybe, a Felvidékre és az ismertebb városokba, a száztornyú Prágába, a magyar emlékekben bővelkedő Krakkóba, vagy akár Nagyváradra is. Megkönnyítve a vidéki utasok dolgát, a buszos utazásoknál 17 vidéki városból ingyenesen lehet csatlakozni. Egyedül utazóknak pedig korrekt feltételekkel társításra van lehetőség, így a kedves utas csökkentheti költségeit.







Mivel 2006 Mozart éve, így számos osztrák körút során emlékeznek meg a világhírű zeneszerzőről. Idei újdonság a nárciszünnep Bad Ausseeben, ahol részesei lehetnek a világ egyik legszebb virágkarneváljának. Aki kicsit messzebbre vágyik, az meghódíthatja az Alpok 10 legszebb csúcsát, megismerheti a bajor származású Ratzinger pápa élettörténetét, különös legendák nyomába eredhet Franciaországban, keresheti a „Szent Grált” Anglia és Skócia érintésével, letekinthet Európa tetejéről Svájcban, vagy felfedheti a kelta kereszt titkát Írországban. A sokoldalú Olaszország és három csodaszép szigete – Elba, Korzika, Szardínia – is számos természeti és kulturális látnivalót kínál. Különleges élményben lehet annak is része, aki a balkán nagykörúton vesz részt: Bulgária, az európai kultúra bölcsőjének nevezett Görögország és Törökország történelmén és mítoszain át vezet az út.









A prospektust lapozgatva egészen különleges körutakra is figyelmesek lehetünk. Itt van rögtön Izland, a gőzölgő jégsziget gyönyörű vízesésekkel és feltörő hőforrásokkal vagy akár a skandináv körutazás, mely során megtekinthetik Dániát, Svédországot és a lélegzetelállítóan gyönyörű fjordokról híres Norvégiát. Aki pedig szeretné megismerni az Európán kívüli tájakat is, az számos egzotikus körút közül választhat: sétálhat a az űrből is jól látható kínai Nagy Falon, megismerheti a Galápagos-szigetek egyedálló állatvilágát, szembesülhet Etiópia szegénységével, ellátogathat az inkák volt birodalmába, Peruba, felfedezheti a kenguruk földjét, Ausztráliát, Dzsingisz kán nyomába eredhet Mongóliában vagy akár bérelt autóval, saját tempóban felfedezheti Alaszkát, Kanadát és az Egyesült Államokat. Azoknak pedig, akik mindent látni akarnak, egy életre szóló élményt nyújt a világkörüli út.

A horvát prospektus gazdag kínálata felöleli egész Horvátország területét, az Isztria félszigetet és a Kvarner öblöt, Dalmáciát és a szebbnél szebb szigeteket. Ezen kívül montenegrói és szlovén üdülési ajánlatok is az utasok rendelkezésére állnak. A tengerparti nyaralások és hegyvidéki üdülések széles palettájáról kora tavasztól egészen késő őszig lehet válogatni, beleértve a Húsvéti és Pünkösdi ünnepi időszakot is, melyekre az iroda külön akciós ajánlatokat kínál. Kiemelendő, hogy az iroda számos különböző kategóriájú szállást kínál, privát apartmanokat, üdülőtelepeket, 2-3-4 csillagos szállodákat és idén az All Inclusive ellátással igényelhető szállások száma is bővült. Érdekesség, hogy a választékot naturista üdülőtelepek is színesítik. Az iroda a páratlan szépségű Plitvicei-tavaknál is kínál szállást. A festői vízesésekben és tavakban bővelkedő, egyedi természeti szépségű nemzeti park akár az útitervbe is beilleszthető.

Az Irány Európa! katalógus a városlátogatásokra specializálódott különböző színvonalú szállásárakkal, városkártyákkal, múzeumbérletekkel. Idén pedig újdonság, hogy már Európán túl, a világ bármely pontján kínál szállásokat. A vakációs katalógusból számos tengerparti üdülés közül válogathatunk: vár minket Görögország buszos utazásokkal, a gyönyörű és elegáns francia riviéra, a bikaviadalokról híres Spanyolország vagy éppen Napospart Bulgáriában. Aki nem ragaszkodik a tengerparthoz, azt Ausztria és Svájc gyönyörű hegyei és tájai csábítják. A kisgyermekes családok pedig a kifejezetten gyermekbarát szállodák, a Kinderhotelek közül válogathatnak.













 


 


 


 



 



A Car-Tour Utazási Iroda tehát számos vonzó ajánlattal készen áll, jöhet a nyár, a vízen megcsillanó napfény, az új tájak és vidékek felfedezése, móka és kacagás. Hiszen pihenés és kikapcsolódás mindenkinek jár!







Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top