nlc.hu
Nyereményjátékok
Válassz nálunk ruhát a nagy napra!

Válassz nálunk ruhát a nagy napra!

Az Eklektika Kft. 2006. februárjában nyitotta meg elsõ üzletét Budapesten a Podmaniczky u. 51. szám alatt.




A kínálat összeállításakor elsődleges szempont volt a magas minőség, mindez versenyképes áron. A menyasszonyi- és alkalmi ruhák, cipők mellett egyéb kiegészítők forgalmazásával is foglalkozik a cég.



Cél, hogy mindent egy helyen megtaláljanak vásárlói.




A névválasztás is tükrözi, hogy mindenféle stílus megtalálható az üzletben.









Egyre több menyasszony szeretne valami különleges, egyedi, a megszokottól eltérő ruhát választani.



A hagyományos, romantikus stílust a kínálatban Sincerity, Justin Alexander, Sarah Danielle illetve Venus modellek képviselik.



A merészen új irányvonal pedig a Rembo-styling, Linea Raffaelli ruhákban jelenik meg.



A Linea Raffaelli kollekció három termékvonalból áll.









• A „LR – Basic” vonal kevésbé merész, megőrzi a hagyományos ekrü színt, a ruhák általában taft, selyem, organza anyagokból készülnek.
• A „Coloured Group” vonalnál már nem beszélhetünk hagyományokról. Ezek a „trendy” ruhák nagyon közkedveltek az olyan menyasszonyoknál, akik esküvőjükön szeretnének valami szép, exkluzív, különleges ruhát viselni.


• Néhány évvel ezelőtt a cég tovább bővítette kínálatát a kollekcióhoz tökéletesen illő ékszerekkel, cipőkkel.





A Rembo-styling kollekció érzelmes és bűbájos egyszerre – a hagyomány, romantika és költészet által ihletve. A ruhák készítésekor felhasznált anyagok a muszlin, selyem és szatén. Mindezen modellek jellemzőit szolgálják az elegáns részletek, melyeket nagyobb részt kézi munkával dolgoztak ki; magába foglalva ez által a cég filozófiáját: minőség mindenek felett.

Az üzlet kínálata az Elsa Coloured Shoes gyönyörű és kényelmes cipőivel válik teljessé. Esküvői cipőkollekcióiban különböző sarokmagasságok, változatos kidolgozású dekorok, zárt és nyitott fazonok között válogathatunk.



www.eklektikaszalon.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top