nlc.hu
Nyereményjátékok
Fülöp Bea: Anyák – Õszinte beszélgetések az anyaság csodaszép és nehéz pillanatairól

Fülöp Bea: Anyák – Õszinte beszélgetések az anyaság csodaszép és nehéz pillanatairól

Van-e szebb, felemelõbb dolog és egyben nagyobb felelõsség, na és néhanapján nagyobb teher, mint anyának lenni? Hogyan lehet összeegyeztetni a karriert, az országos ismertséget a legbensõségesebb dologgal, az anyasággal?







Fülöp Bea, a Danubius Rádió egykori műsorvezetője több mint tízévnyi rádiós múlttal a háta mögött és karján egy tündéri kisfiúval, tollat ragadott, és megírta interjúkötetét, melyben.


17 ismert fiatal édesanyával beszélgetett őszintén, természetes anyai kíváncsiság által vezérelve arról, hogy számukra mit jelent anyának lenni.


 
Az Illia & Co. Kiadó gondozásában megjelent, Anyák című könyvből, mint édesanyát ismerhetjük meg Bozsik Yvette-t, Szekeres Adrient, Szalay Krisztát, Onyutha Juditot, Szekeres Nórát, Novodomszky Évát, Koós Rékát, Szabó T. Anna költőnőt, Szandit, Benkő Nórát, Divinyi Rékát, a Szex és más semmi forgatókönyvíróját, Demcsák Zsuzsát, Huszárik Katát, Fehér Adriennt, Auksz Évát, Vad Katalint és Nagy Tímea vívónőt.












Gondolná-e bárki, hogy Bozsik Yvette, balett táncosnő, a nádszál karcsú, finommozgású jelenség, a világ legtermészetesebb módján élte meg teste átalakulását, terhessége idején. És bár mindenképpen kislányt szeretett volna, most kisfia, Milán élete legnagyobb boldogsága, aki megtanította igazán szeretni és érteni a férfiakat.

 









Onyutha Juditot, az időjárás-jelentés tette felejthetetlenné a férfi nézők számára évekig. Mára két gyermek, Panni és Marci édesanyja. Kisfia születése után öt hónappal bár nehéz volt, mégis szívesen visszament dolgozni. Mára a gyermeknevelést és a munkáját tökéletesen összeegyeztette, és ugyan nem sok ideje jut önmagára, továbbra is bomba nőként tartják számon.











Novodomszky Éva arcát a híradóból ismerhetjük. A fegyelmezett és kedvesen komoly hölgy az életben sokkal könnyedebb személyiség, mint hinnénk. Erre bizonyíték, hogy alig tíz hónap leforgása alatt vált feleséggé és édesanyává. Otthonától távol, Olaszországban megtalálta a boldogságot, melynek gyümölcse meg is született, és a tizenhat hónapos úriembert Krisztiánnak hívják.







Anyák napi könyvbemutató a Művészetek Palotájában

Szeretettel vár az Illia & Co. Kiadó 2006. május 7-én, vasárnap 10.30 – 12.30 között minden érdeklődőt a Cifra Palota rendezvénysorozatban, melynek házigazdája Várkonyi Attila.

(1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.)


 






 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top