nlc.hu
Nyereményjátékok
A TERMÉSZETVÉDELEM MAGASABB FOKOZATBA KAPCSOL

A TERMÉSZETVÉDELEM MAGASABB FOKOZATBA KAPCSOL

MÁJUS 4-ÉN 20 ÓRÁTÓL INDUL AZ AKCIÓ-BOLYGÓ ÖKO-VALÓSÁGSHOW SOROZAT AZ ANIMAL PLANET CSATORNÁN





Világszerte veszély fenyegeti az állatokat és az élőhelyeiket, melynek forrása legtöbbször az emberi civilizáció. Légszennyezés, globális felmelegedés, erdőirtások, nem megfelelő halászati módszerek és még sok egyéb tényező veszélyezteti a Föld élővilágát. Az Animal Planet és a WWF, a nemzetközi természetvédelmi szervezet vállalta, hogy bemutassák a nézőknek, hogyan lehet aktívan részt venni a természetvédelemben.

Ennek eredményeképpen elindul az AKCIÓ-BOLYGÓ című vadonatúj öko-valóságshow sorozat, amely újszerű módon mutat be kritikus problémákat.


A sorozat első része világszerte 2006. május 4-én kerül az Animal Planet képernyőjére.

Az AKCIÓ-BOLYGÓ műsor egyedi módon közelít meg néhány, az élővilágot és az ökoszisztémákat leginkább fenyegető aktuális problémát. A sorozat egy héttagú, lelkes, nemzetközi amatőr természetvédő csapat tevékenységét követi, akik hat különböző önkéntes környezetvédelmi projektbe kezdenek.

Az Animal Planet műsorait az intrika, a humor, a különböző kapcsolatok, az élet és az elmúlás bemutatása szövi át. Ennek megfelelően, ez az egyetlen televíziós hálózat a világon, amely műsorait teljes mértékben az emberek állatok iránti csodálatának, tiszteletének és a közöttük kialakuló különleges kapcsolatnak szenteli.







A WWF csaknem 5 millió támogatóval a háta mögött több mint 90 országban tevékenykedik aktívan, és vezető szerepet játszik a nemzetközi természetvédelemben. Magyarországon 1991 óta működik. A WWF küldetése, hogy megállítsa bolygónk élővilágának pusztulását, és olyan jövőt építsen fel, amelyben az ember harmóniában él a természettel.





Kövesd te is figyelemmel a sorozatot, ismerkedj meg a csapattal és odaadó munkájukkal. Az első részben csapatunk Panamába utazik, a világ egyik távoli tengerpartjára. A világnak ezen a részén első alkalommal helyeznek műholdas nyomkövetőt egy kérgesteknősre. Folytatják útjukat, eljutnak Belizebe. Belize korallzátonyait körülvevő mangrove erdőkben és lápokban él az ország legveszélyeztetettebb ragadozója: a bordáskrokodil. Ezen a héten rendíthetetlen nemzetközi csapatunk egy olyan halálos fenyegetéssel találja szembe magát, amely a teljes Belize-i krokodil állomány kipusztulásával fenyeget.



Játssz velünk! A helyes választ beküldők között értékes ANIMAL PLANET ajándékcsomagokat sorsolunk ki. Legyél te az egyik szerencsés nyertes!













Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top