Nyereményjátékok

Miért jó a mikroszálas törlõkendõ?

Por, zsír, ujjlenyomat, makacs szennyeződések és még sorolhatnánk a végtelenségig. Mindannyian találkoztunk már az említett problémákkal, sőt számtalan megoldást is ismerünk a leküzdésükre – a különböző vegyszerektől a legkülönfélébb eszközökig, melyek könnyebb, gyorsabb, hatékonyabb takarítás reményét ígérik számunkra.

Sokszor azonban a legegyszerűbb megoldás a legcélravezetőbb. Manapság egyre népszerűbbek a mikroszálas törlőkendők, melyek innovatív szerkezetüknek köszönhetően hatékonyan távolítják el akár szárazon, tisztítószer nélkül is a különböző felületeken lerakodott port, zsír- és olajfoltokat.

Kedvelté a takarítás gyorsasága, rendkívüli hatékonysága és környezetkímélő mivolta tette.

A vegyszer nélkül is használható, nem szöszölődő, hosszú élettartamú mikroszálas törlőkendő kiválóan alkalmas fém, festett vagy lakozott fa, műanyag felületek, ablakok, tükrök tisztítására. A makacs szennyeződésekhez tisztítószer használata ajánlott.

 

 

 

 

Mi az a mikroszál?

A mikroszál a hagyományos kendők szálaival ellentétben nem hengeres, sokkal inkább egy lapos szalaghoz hasonló, nagyon vékony (egy hajszálnál is százszor vékonyabb) szál. A mikroszálak egymáshoz viszonyított szerkezetéből adódóan felemelik és megtartják a szennyeződéseket, porszemcséket és a zsiradékot. Négyzetmilliméterenként kb. 10000 ponton érintkeznek a felülettel, mely 100-szorosa a hagyományos kendők esetében tapasztalt kb.100 érintkezési pontnak. Így a törölt felületről az apró, mikron méretű szálak milliói szinte leborotválják a szennyeződéseket, biztosítva a maximális hatást teljes kíméletességgel.

Elektrosztatikus tulajdonságuknak köszönhetően nagyfokú por és részecskemegkötő képességgel rendelkeznek. Nedves használat során a szálak közötti kapillárisok magukba szívják a zsírt és az egyéb szennyeződéseket.

A Scotch-Brite™ háztartási tisztítóeszközök megvásárolhatóak a hipermarketekben és a nagyobb élelmiszer üzletekben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top