nlc.hu
Nyereményjátékok
Csatlakozz az adidas csapatához!

Csatlakozz az adidas csapatához!




Idézd fel milyen érzés, amikor győz a csapatod. Az izgalom hulláma, az együttes győzelem érzése és annak a tudata, hogy te is kivetted a részed a sikerből. A futball világbajnokság évében, a ragyogó egyéni teljesítmény és a csapatszelem egységének jegyében az adidas egy új illat különleges kiadását vezeti be: ez a Victory League.


Az adidas Victory League elegáns illat a magabiztos férfinak. Friss és érzéki, modern és jellegzetes. A bergamott, a bazsalikom és a frissen vágott fű illatát egyesítő friss és aromás fejillatot egészíti ki a levendulával, körtével és fahéjjal fűszerezett szívillat. Mindezt a cédrus a vanília és a pézsma érzéki és férfias alapillata támasztja alá.






Az adidas Victory League termékek megjelenése modern, inspiráló, erőteljes. A design központi eleme az adidas 2006-os logója, az idei futball világbajnokság hivatalos labdájának stilizált mása.

Az adidas Victory League termékek csapatát eau de toilette, after shave, tusfürdő, deo spray, izzadásgátló spray és izzadásgátló golyós dezodor alkotja.







„Te hol fociznál? Mi elviszünk oda!”

Az adidas Victory League temékek bevezetéséhez nyereményjáték társul.

A fődíjak nyerteseit elvisszük abba az országba, amelyet választanak.
Emellett 200db limitált kiadású adidas Starlancer labda és 5600db egyéb adidas nyereménytárgy is gazdára talál.

A játékról és a nyereménytárgyakról bővebb információt a www.teholfociznal.hu  oldalon találsz.
 



 


 


 


 


 







 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top