Nyereményjátékok

Hatházi Alexa – Körösi Márta – Krista Zita: Álláskeresõk útikönyve





Kinek szól ez a könyv?


Álláskeresőknek, akikből jelenleg is – csak regisztráltan – több mint 300 000-en keresik új munkahelyüket. És hogy valójában hányan vannak? Évente több mint fél millióan, nem beszélve azokról a nem elhanyagolható tömegekről, akik nap mint nap gyötrődnek a nem nekik való állásokban. Hogy ez túlzás lenne? Nem hinnénk, hiszen szinte minden családban van, aki érintett hosszabb-rövidebb ideig az álláskeresésben. Lehet pályakezdő fiatal, vagy újrakezdő idősebb, tapasztalt vagy tapasztalatlan.
Nem szántuk e könyvet topmenedzsereknek, és magasan kvalifikált szakembereknek, specialistáknak. Jellemzően a középfokú végzettségűeknek írtuk, de úgy gondoljuk, mindenki talál benne hasznos, gyakorlati útmutatót.

Miben nyújt segítséget?

Az Álláskeresők útikönyve az álláskeresés összes fontos gyakorlati pontján átvezet. Kívülről nézve egy labirintus is egyszerűnek tűnik. De vajon, ha egy hatalmas kéz megfogna a grabancunknál fogva, és belepottyantana minket a közepébe, minden erőfeszítés nélkül egyből kitalálnánk belőle? Bizonyára sokan fogadnának el segítséget ebben a helyzetben. Ez a könyv megmutatja az álláskeresés labirintusának minden zegzugát, ismérvét, felszereli a kiutat keresőket mindazzal a tudással, amivel sikeresen indulhatnak el a helyes irányba.
Lépésről lépésre vezet végig minket sok példával, humorral, gyakorlati tanáccsal, sikertippekkel, mindezt lényegre törően, érthető nyelven.
És mit ad még?

•  Segítséget az önismerethez
•  Teszteket 
•  Receptet az álláskereséshez
•  Önéletrajzmintákat
•  Szerződésmintákat
•  Gyakorlati példákat
•  Tippeket a sikeres interjúhoz

Hogy miért pont útikönyv?

Mert pontosan olyan, amilyennek egy útikönyvnek lennie kell.
Olyan helyről ír, néha szubjektíven, amit nem igazán ismerünk. Olyan helyről, ami néha kicsit misztifikált, néha kicsit ijesztő, de mindenféleképpen olyan, amiről sokat beszélnek és kikerülhetetlen.
A munkaerőpiacon jelen lenni az az állapot, amikor azt mondjuk: „Állást keresek.” „Munkanélküli vagyok.” „Pályakezdő vagyok” vagy „Váltanom kell”…

A könyv szerzői: Hatházi Alexa – Körösi Márta – Krista Zita

A könyv ára: 2 990 Ft

Megjelenés: május 23.

A könyv honlapja: www.allaskeresonet.hu



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top